Nieuws

Cardi B draagt Modern Warfare 2's Ghost in haar nieuwe clip

Cardi B draagt Modern Warfare 2's Ghost in haar nieuwe clip

Cardi B draagt in de videoclip van haar nieuwe nummer 'Hot Shit' een ketting van Ghost uit Modern Warfare 2. Via het officiële Call of Duty Twitter-account werd een foto en de making-of van de ketting gedeeld.

De release van Call of Duty: Modern Warfare 2 laat nog even op zich wachten. Toch draaien de marketing campagnes van Call of Duty op volle toeren. Door de 29-jarige Amerikaanse artieste een ketting van Ghost te laten dragen heeft Call of Duty de hype rondom de nieuwste iteratie weer naar een nieuw niveau weten te brengen.

Cardi B promoot Modern Warfare 2 in Hot Shit

Op 13 juli bracht Cardi B haar nieuwe nummer Hot Shit in samenwerking met Kanye West en Lil Durk uit. Oplettende Call of Duty-fans zagen na 50 seconden een ketting van Ghost uit Call of Duty: Modern Warfare 2.

Toen de beelden via het officiële Call of Duty Twitter-account werden gedeeld, kwam de storm op de sociale media pas echt op gang. Vervolgens werd de making-of van deze ketting op Twitter gezet. Daaruit valt op te maken dat er meerdere kettingen zijn ontwikkeld. Gaan we binnenkort meer beroemdheden met Ghost zien?

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt op 28 oktober uitgebracht. Personages, zoals Captain Price, Gaz, Soap, Alejandro Vargas en natuurlijk Simon "Ghost" Riley zijn onderdeel van deze nieuwe game.

Om de hype rondom de nieuwste iteratie en Call of Duty: Warzone 2 levend te houden, delen de ontwikkelaars naar verluidt in de tweede helft van juli nieuwe informatie over alle elementen van de Call of Duty multiplayer.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.