Nieuws

Lid FaZe Clan zet tattoo bij terugkeer Verdansk in Warzone

Lid FaZe Clan zet tattoo bij terugkeer Verdansk in Warzone

FaZe Clan plaatste gisteren een bijzonder bericht op Twitter. In een videoboodschap deed één van hun content creators, 'Swagg', de belofte dat hij 'Verdansk' op zijn billen laat tatoeëren wanneer de map terugkeert in Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Warzone kende vanaf de release in het voorjaar van 2020 twee bijzonder succesvolle jaren. Het laatste anderhalf jaar beleeft de battle royale, en de rest van de franchise, minder succes. De populariteit neemt af en spelersaantallen dalen. Is het verdwijnen van Verdansk de oorzaak?

Het enige wat Raven Software hoeft te doen, is het herintroduceren van de map Verdansk binnen hun battle royale. Wanneer dat gebeurt, laat FaZe Swagg 'Verdansk' op zijn lichaam tatoeëren. Een ludieke actie die op veel respons kan rekenen. Maar, of het zin heeft? Daar lijkt het niet op.

Op dit moment is Caldera de hoofdmap van Warzone. De battle royale bevat ook twee kleinere maps. Dit zijn Rebirth Island en Fortune's Keep. De laatstgenoemde maps genieten veel populariteit onder de nog actieve Warzone-spelers.

Een aantal spelers ziet Verdansk graag terugkregen. Sommigen geloven zelfs dat dit voor een heropleving in spelersaantallen kan zorgen. Hoewel nostalgische spelers dit ongetwijfeld toejuichen, is dit was ons betreft géén oplossing voor de lange termijn.

Eerder al onderzochten wij wat Modern Warfare 2 nodig heeft om een succes te worden. Dezelfde conclusies kunnen in meer of mindere mate ook voor Warzone (2) getrokken worden.

Call of Duty: Warzone 2 wordt aan het einde van dit jaar, in navolging op Call of Duty: Modern Warfare 2 gelanceerd. Verdansk keert in eerste instantie ook in deze battle royale niet terug.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.