Nieuws

H20 en TeamWALL organiseren Call of Duty Rebirth LAN event

H20 en TeamWALL organiseren Call of Duty Rebirth LAN event

Amsterdam maakt zich op voor een groots Call of Duty spektakel. H20 Esports Campus en TeamWALL organiseren namelijk een Call of Duty Rebirth LAN evenement. Daarin strijden twaalf teams om een prijzenpot van maar liefst €5000. Het beste nieuws is: daar kan jij bij zijn!

H20 Esports Campus en TeamWALL nodigen je van harte uit om het evenement te aanschouwen en van een lekkere lunch te genieten. Aanmelden kan via de website van H20 en toegang is gratis. Kan je er niet bij zijn? Het Call of Duty Rebirth LAN evenement wordt ook uitgezonden op het Twitch-kanaal van H20 en TeamWALL en wordt door TeamWALL gehost.

Dit kan je donderdag 14 juli verwachten

Op donderdag 14 juli barst bij H20 Esports Campus het Call of Duty geweld los. Twaalf teams uit diverse landen spelen Call of Duty: Warzone op de map Rebirth Island. Onder andere Italian Demons, Mubisti en Begroovy nemen deel aan dit evenement.

De host Mina Mendes en de casters Enigmaa en Nfinity hebben de leiding en voorzien alle gebeurtenissen van het nodige commentaar.

De belangrijkste details

11:45 Inloop
12:00 Start Call of Duty Rebirth LAN evenement
13:00 Vrije inloop nieuwe Go!Gaming ruimte
14:45 Bekendmaking van de winnaars
15:00 Einde

Wanneer: donderdag 14 juli
Waar: Spinnekop 2-3, 1444 GN Purmerend

H20 Esports Campus is het grootste esports- en gaming ecosysteem van Nederland. De organisatie biedt state of the art faciliteiten voor esports talenten om zich te ontwikkelen. Verschillende partners, zoals Rabobank, Red Bull en ACER zijn aangesloten. Het Rabo Esports Stadium, waar dit evenement wordt georganiseerd, is de enige permanente evenementenlocatie voor gaming en esports in Nederland.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.