Nieuws

LA Thieves wint Call of Duty League Major 4

LA Thieves wint Call of Duty League Major 4

LA Thieves heeft CDL Major 4 gewonnen. Envoy, Kenny, Drazah en Octane beleefden een uitstekend weekend in New York. In de finale werden de gastheren van dit toernooi, New York Subliners, met 5-3 verslagen. Deze prestatie heeft het team de hoofdprijs van 200.000 dollar opgeleverd.

De vierde major van de Call of Duty League beloofde een bijzondere editie te worden. In een prachtig Kings Theatre in Brooklyn, New York streden alle teams om de eindoverwinning én plaatsing voor de Championships in augustus. Hoewel LA Thieves wist te winnen, gaat het na afloop vooral over de prestatie van New York Subliners.

New York Subliners naar Championships

Voorafgaand aan Call of Duty League Major 4 stond New York Subliners met 110 CDL Points op de één na laatste plaats. Alleen een finaleplek tijdens de vierde major kon het team van Crimsix aan het felbegeerde Championships ticket helpen. Wonder boven wonder is dit ze in hun eigen toernooi gelukt.

Een hoofdrol binnen deze prestatie was voor Kismet weggelegd. Met zijn hulp wist New York Subliners achtereenvolgens Minessota ROKKR, Florida Mutineers en LA Thieves te verslaan. Het team wist dus aan de uitstekende kwalificatie een positief vervolg te geven en zich te plaatsen voor de finale. In de finale was LA Thieves te sterk.

Call of Duty League Championships

Menig speler van Call of Duty Ranked Play droomt ervan: de Call of Duty League Championships. Vanaf 4 augustus strijden acht teams in het Galen Center in Los Angeles om de hoofdprijs van 1.200.000 dollar. Het evenement is live te volgen op het YouTube-kanaal van Call of Duty League. De volgende teams zullen deelnemen:

  • Atlanta FaZe
  • New York Subliners
  • London Royal Ravens
  • Seattle Surge
  • OpTic Texas
  • Toronto Ultra
  • Los Angeles Thieves
  • Boston Breach

Na dit evenement wordt het tijd om uit te kijken naar Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2. Infinity Ward wil de groei van de Call of Duty League voortzetten en inmiddels is bekend geworden dat ook de nieuwste iteratie Ranked Play bevat.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.