Nieuws

Infinity Ward toont nieuwe Modern Warfare 2 Intel Drop

Infinity Ward toont nieuwe Modern Warfare 2 Intel Drop

Infinity Ward heeft een nieuwe Call of Duty: Modern Warfare 2 Intel Drop gedeeld. In een korte video op het sociale media platform TikTok laten de ontwikkelaars zien hoe ervoor gezorgd wordt dat gamers van de beste audio kunnen genieten.

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt stapsgewijs onthuld. De Intel Drops zijn korte video's waarmee Infinity Ward laat zien hoe men te werk is gegaan bij het ontwikkelen van de nieuwste iteratie. Vandaag is Stephen Miller, Audio Director van Infinity Ward aan het woord.

Modern Warfare 2 audio Intel Drop

De beelden laten zien dat het audioteam van Infinity Ward best ver gaat om een zo goed mogelijk geluid voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty: Warzone 2 af te leveren. Onder andere wapens van alle soorten, voertuigen en omgevingsgeluiden worden opgenomen.

De Audio Director geeft aan dat de '3D directionality' verbeterd is. Dit zou ervoor zorgen dat het makkelijker wordt om de richting van voetstappen te bepalen. Om dit te verduidelijken, laten de ontwikkelaars nieuwe, korte gameplaybeelden zien.

Op de beelden is de map Farm 18 te zien, één van de core maps in de nieuwe Call of Duty. Core maps zijn waarop klassieke game modi met zes tegen zes spelers gespeeld wordt. Farm 18 is een kleine map met een trainingsfaciliteit als setting. Vergelijkbaar met Shoot House in Modern Warfare uit 2019. Deze map is onderdeel van de Call of Duty bèta die op 16 september begint.

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt op 28 oktober uitgebracht. Deze Call of Duty wordt volledig geïntegreerd met Warzone 2, de nieuwe battle royale van de franchise welke op 16 november wordt gelanceerd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.