Nieuws

'Klassieke Modern Warfare 2 maps in Year 2 update'

'Klassieke Modern Warfare 2 maps in Year 2 update'

Klassieke Call of Duty: Modern Warfare 2 maps keren volgend jaar mogelijk terug. Dit laat de doorgaans betrouwbare TheGhostOfHope weten. De gerenommeerde leaker heeft vernomen dat een grote 'Year 2' update ervoor moet zorgen dat Highrise, Terminal en Favela weer speelbaar worden.

Hoewel Call of Duty: Modern Warfare 2 geen nieuwe versie van de gelijknamige klassieker uit 2009 is, worden beide games zelden los van elkaar gezien. Drie jaar geleden lieten Activision en Infinity Ward al enkele maps met succes terugkeren. Mogelijkerwijs geven de uitgevers en ontwikkelaars hier een vervolg aan.

Terugkeer klassieke Modern Warfare 2 maps

De terugkeer van klassieke Call of Duty: Modern Warfare 2 maps is iets waar de fans van de franchise al langer op wachten. De laatste jaren werden mondjesmaat enkele maps geherintroduceerd, maar dit stemde de community nooit écht tevreden.

In een introductie van Call of Duty: Warzone 2 zagen oplettende kijkers al beelden van de map Highrise. Deze map wordt vermoedelijk als locatie aan de battle royale toegevoegd. Het lijkt er echter op dat ook de multiplayer van klassiekers voorzien wordt.

Volgens de bron van TheGhostOfHope is Infinity Ward voornemens om maps als onderdeel van 'Year 2 content' te laten terugkeren. Dit klinkt plausibel, omdat de nieuwste iteratie een levenscyclus van twee jaar heeft. Mochten spelersaantallen na een jaar afnemen, dan doet de terugkeer van maps als Favela, Highrise en Terminal een groot aantal spelers ongetwijfeld terugkeren.

Hoewel het hier over een doorgaans betrouwbare bron gaat, moeten de fans er rekening mee houden dat dit slechts een gerucht betreft. Activision en Infinity Ward geven over twee weken meer inzicht in de toekomst van de franchise. Dit doen zij tijdens het evenement Call of Duty Next.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.