Nieuws

Dit is de Modern Warfare 2 multiplayer reveal trailer

Dit is de Modern Warfare 2 multiplayer reveal trailer

De Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer reveal trailer is zojuist onthuld. Ontwikkelaar Infinity Ward heeft tijdens het evenement Call of Duty: Next de eerste beelden met de wereld gedeeld. De trailer toont onder andere nieuwe wapens, maps en functionaliteiten.

Het is een lange aanloop geweest naar de onthulling van de Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer. Na de aankondiging op 8 juni werden de fans mondjesmaat van nieuwe informatie voorzien. Tot vandaag, want met de reveal trailer en de bèta weet iedereen wat hem of haar te wachten staat.

Nieuw in de Modern Warfare 2 multiplayer

De Call of Duty Modern Warfare 2 multiplayer reveal trailer toont fraaie beelden van de multiplayer en de nieuwe battle royale. Het is meteen duidelijk dat de game een vervolg op Modern Warfare uit 2019 is. Toch bevat de nieuwste iteratie een aantal nieuwe elementen.

Infinity Ward heeft geprobeerd om bij de ontwikkeling van de game rekening te houden met drie soorten spelers: rushers (de run-and-gun-spelers), sentinels (de spelers die spelen om te winnen) en stalkers (de rustige en meer strategische spelers). Dit maakt de ontwikkelaar tijdens Call of Duty: Next duidelijk.

Vervolgens wordt duidelijk dat aandacht is besteed aan gameplay rondom water. In game modi,zoals Ground War en in de battle royale Warzone 2 kunnen spelers gebruik maken van watervoertuigen en zich in het water begeven.

Revolutionair binnen de franchise is de nieuwe Call of Duty Gunsmith. Nieuwe wapens, equipment en perks kunnen op verschillende manieren gebruikt en aangepast worden. In ons artikel leggen we er alles over uit.

In de multiplayer van Modern Warfare 2 ligt de focus op snelle gameplay. De nieuwe maps zijn ontworpen voor klassieke game modi die in teams van zes gespeeld worden. Deze maps worden core maps genoemd. Op battle maps worden grotere game modi, zoals Ground War en Invasion met een groot aantal spelers gespeeld.

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt op 28 oktober wereldwijd gelanceerd. Vanaf 16 september tot en met 26 september kunnen de fans middels de Modern Warfare 2 bèta een testversie spelen. Drie weken na de release van de nieuwste iteratie wordt de nieuwe battle royale Call of Duty: Warzone 2 uitgebracht. Beide games worden volledig met elkaar geïntegreerd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.