Nieuws

Kijk live mee met Call of Duty: Next

Kijk live mee met Call of Duty: Next

Tijdens Call of Duty: Next schetst ontwikkelaar Infinity Ward de toekomst van de franchise. Met de complete onthulling van de nieuwe multiplayer, battle royale én gameplay van de meest populaire content creators, belooft het een groots evenement te worden.

De komende twee jaren zijn spannend voor iedereen die de franchise een warm hart toedraagt. Met de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 op 28 oktober en de release van Call of Duty: Warzone 2 op 16 november staat er heel wat te gebeuren. Alles wat je kan verwachten wordt tijdens Call of Duty: Next uitgelegd.

Call of Duty: Next

Call of Duty: Next gaat op 15 september om 18:30 van start. Via de bovenstaande player kun je live meekijken en ontdekken hoe de toekomst van de franchise eruit gaat zien. Het is ook mogelijk om het evenement via het officiële Twitch-kanaal te volgen.

De hoofdact van het evenement is de complete onthulling van de multiplayer van Modern Warfare 2. Fans mogen een groot aantal details met betrekking tot wapens, perks, maps, game modi en mogelijk Ranked Play verwachten.

Tijdens Call of Duty: Next komen medewerkers van Infinity Ward aan het woord om duiding te geven aan de verschillende innovaties die de nieuwe iteraties met zich meebrengen. Denk hierbij aan de introductie van door AI gedreven NPC's binnen Warzone 2.

Ook maakt Infinity Ward duidelijk hoe de Modern Warfare 2 bèta eruit gaat zien. Deze testversie start op vrijdag 16 september om 19:00 en laat fans vroegtijdig kennismaken met de nieuwe game. In ons artikel lees je meer over hetgeen de bèta met zich meebrengt.

Activision heeft de grootste en meest populaire content creators uitgenodigd om tijdens het evenement gameplay te livestreamen. Call of Duty: Next is dus ook live via de officiële kanelen van professionals en content creators, zoals Scump en Espresso te volgen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.