Nieuws

Rebirth of the Dead start vandaag in Call of Duty: Warzone

Rebirth of the Dead start vandaag in Call of Duty: Warzone

Rebirth of the Dead gaat vandaag van start in Call of Duty: Warzone. De ontwikkelaars noemen deze limited time modus 'Zombies Royale', een battle royale waarin uitgeschakelde spelers terugkeren als zombies. We vertellen je alles wat je moet weten.

Iedereen herinnert zich het geschreeuw van de ondoden in Call of Duty: Zombies. Beenox probeert deze ervaring over te brengen naar Call of Duty's battle royale. Rebirth of the Dead moet een hectische en leuke uitdaging worden. Middels een trailer wordt de nieuwe modus kort geïntroduceerd.

Zo werkt Warzone's Rebirth of the Dead

In Rebirth of the Dead droppen 40 spelers op Rebirth Island. Deze modus wordt alleen in teams van vier (Quads) gespeeld. Op een visueel aangepaste map keren spelers die uitgeschakeld worden terug als zombie.

Dit betekent niet dat je kannonenvoer wordt wanneer je als zombie door de map zwerft. Om het 'leven' als zombie wat gemakkelijker te maken, heeft Beenox een aantal bewegingsmogelijkheden ontwikkeld. Wie deze goed gebruikt, kan de nog levende operators mogelijk verrassen.

  • EMP Blast: vernietig elektronica van reguliere operators
  • Gas Grenade: breng schade aan operators met een giftig gas
  • Charged Jump: spring snel of heel ver wanneer je genoeg energie hebt

In Rebirth of the Dead hebben zombies ook een mogelijkheid om weer als operator terug te keren. Dit kan middels Zombies Syringes, waarvan er vier benodigd zijn om weer tot leven te komen. Deze kunnen in de map of in een Supply Box gevonden worden. Een zombie ontvangt twee Zombies Syringes voor het uitschakelen van een operator.

Tot slot is Infestation een in-game evenement waarin uitschakelde zombies één laatste kans krijgen om terug te keren. Operators hebben een Infestation-meter in hun scherm. Is deze vol, dan worden de uitgeschakelde zombies weer tot leven gebracht en moeten de nog levende operators extra hard aan de bak.

Rebirth of the Dead is met de komst van Warzone Season 4 Reloaded beschikbaar. De update van deze mid-season content gaat op 27 juli om 18:00 live.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.