Nieuws

De Call of Duty: Warzone 2 gameplay trailer

De Call of Duty: Warzone 2 gameplay trailer

Infinity Ward heeft de Call of Duty: Warzone 2 gameplay trailer getoond. Tijdens het evenement Call of Duty: Next waren de eerste beelden van de nieuwe battle royale te zien. Opvallend is de aanwezigheid van water en voertuigen, twee elementen die een grotere rol gaan spelen.

Sinds de aankondiging van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty: Warzone 2 is het enthousiasme over de nieuwe iteraties binnen de community gegroeid. De nieuwe battle royale wordt wereldwijd op woensdag 16 november gelanceerd en is volledig gratis te spelen.

Call of Duty: Warzone 2

Call of Duty: Warzone 2 is gebouwd voor de nieuwe generatie spelcomputers en PC, maar kan ook op oudere consoles gespeeld worden. De battle royale wordt op de nieuwe map Al Mazrah gespeeld, zo is vandaag door Infinity Ward bekend gemaakt. Hoewel het een nieuwe map betreft, zullen veel spelers bekende locaties tegenkomen.

Verschillende klassieke maps, zoals Highrise, Dome, Rust, Terminal, Quarry en Showdown uit voorgaande Call of Duty-games zijn belangrijke locaties binnen Al Mazrah. Verder is de aanwezigheid van water en nieuwe voertuigen opvallend.

warzone-2-gameplay-trailer-map

Een nieuwe Gulag waarin je een twee tegen twee-situatie uitvecht, is onderdeel van de battle royale. Verder is de mogelijkheid dat de cirkel in meerdere kleine cirkels opsplitst kenmerkend voor de vernieuwde gameplay.

Call of Duty: Warzone 2 is volledig met Call of Duty: Modern Warfare 2 geïntegreerd. Spelers stellen hun loadouts middels de vernieuwde Gunsmith samen. Weapon platforms en vaults moeten het vrijspelen van wapens en attachments minder repetitief maken en ladouts kunnen getest worden in de nieuwe firing range.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.