Nieuws

Call of Duty: Warzone 2 kent géén loadout drop marker

Call of Duty: Warzone 2 kent géén loadout drop marker

Je favoriete Call of Duty: Warzone 2 loadouts verkrijg je niet door een drop marker te kopen. Vanaf 16 november moet je andere stappen ondernemen om je favoriete wapens en attachments te bemachtigen. Dit doe je via The Shop en Strongholds.

Tijdens het showcase evenement 'Next' heeft Infinity Ward informatie over en beelden van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty: Warzone 2 gedeeld. De battle royale krijgt nieuwe functionaliteiten en sommige oude elementen verdwijnen, waaronder de loadout drop marker.

Warzone 2 loadout: Stronhold en The Shop

Dat loadout drop markers geen deel uitmaken van Call of Duty: Warzone 2, betekent niet dat je niet over je favoriete wapens en attachments kan beschikken. Er zijn vanaf andere manieren om je iegen wapens te verkrijgen. Dit zijn The Shop en Strongholds

The Shop is de vervanger van de Buy Station. Ook in de nieuwe battle royale kun je geld verzamelen om diverse voorwerpen en andere zaken aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan het terugkopen van teamgenoten, gasmaskers, killstreaks, armor en natuurlijk je eigen wapens.

Je koopt wapens in tegenstelling tot een complete loadout. Dit betekent dat je alleen een primair wapen met enkele attachments aanschaft. Deze wapens stel je samen in de nieuwe Call of Duty Gunsmith. Perks zijn niet direct beschikbaar vanaf de lancering van Call of Duty: Warzone 2.

Een andere optie is het verslaan van een Stronghold. Een Stronghold bevat verschillende door AI gedreven NPC's. Weet jij deze uit te schakelen, dan krijg je een token om één wapen gratis bij The Shop te halen.

De Call of Duty: Warzone 2 gameplay trailer toont de eerste beelden van de nieuwe battle royale. Een aantal nieuwe elementen en functionaliteiten zijn in de trailer te zien.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.