Nieuws

Warzone-map Fortune's Keep krijgt extra Buy Stations

Warzone-map Fortune's Keep krijgt extra Buy Stations

Op de Warzone-map Fortune's Keep zijn sinds maandagavond 11 juli dertien Buy Stations te vinden. Ontwikkelaar Raven Software geeft met deze kleine, maar belangrijke update een positief signaal af. De fans van de battle royale vroegen immers al langer om extra locaties om items te kopen.

Maandagavond maakte Raven Software bekend dat het drie extra Buy Stations heeft toegevoegd aan Fortune's Keep. Deze kleine update was hard nodig, want het tekort aan Buy Stations verpestte de dynamiek van de nieuwe map in Call of Duty: Warzone.

Met maar tien beschikbare Buy Stations werd het aanschaffen van een UAV of een Warzone loadout een hele klus. Het werd immers druk rondom deze locaties, wat frustaties bij de spelers opleverde.

Raven Software oogst lof

Met deze kleine, maar belangrijke update heeft ontwikkelaar Raven Software de nodige lof geoogst. Op Twitter stromen de positieve reacties binnen. Sommige spelers vinden dat deze update de opmaat zou moeten zijn naar meer, door de community gevraagde, aanpassingen.

De introductie van Fortune's Keep in Warzone is een succes te noemen. Net als bij Rebirth Island zijn de spelers positief over deze kleine map. Toch kan een aantal zaken verbeteren, waaronder het spelersaantal. Raven Software experimenteert met een verhoogd spelersaantal (van 40 naar 60). Warzone-fans vragen de ontwikkelaar nu om met een spelersaantal van 50 een middenweg te zoeken.

Tot slot is de vraag naar een Ranked Play playlist binnen Call of Duty: Warzone of Warzone 2 groot. Binnen de multiplayer functioneert deze playlist uitstekend, dus de ontwikkelaars zijn in staat om dit te realiseren. Net als het aanpassen van Buy Stations en spelersaantallen zou het de connectie tussen de ontwikkelaars en de community goed doen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.