Nieuws

Call of Duty: Warzone Mobile in Google Play Store

Call of Duty: Warzone Mobile in Google Play Store

Call of Duty: Warzone Mobile is nu al in de Google Play Store te vinden. Sinds vandaag is het voor onder andere inwoners van de Verenigde Staten mogelijk om zich voor pre-registratie aan te melden. Zo wordt de game automatisch bij release geïnstalleerd.

Enkele maanden geleden werd Call of Duty: Warzone Mobile onder de naam Project Aurora aangekondigd. Uitgever Activision wil haar positie in de groeiende mobile gaming markt verstevigen door de authentieke Warzone-beleving naar iOS- en Android-apparaten te brengen.

Nieuwe beelden in de Google Play Store

Nu Call of Duty: Warzone Mobile in de Google Play Store staat, kunnen de fans ook nieuwe beelden aanschouwen. Het gaat om de eerste trailer met wat toevoegde fragmenten. Deze nieuwe fragmenten maken duidelijk dat Verdansk definitief terugkeert binnen de franchise.

Verder is een aantal afbeeldingen bijgevoegd die de bekende locaties in Verdansk tonen. Spelers die zich voor pre-registratie aanmelden, kunnen rekenen op exclusieve bonussen die bij de release van de nieuwe game geclaimd kunnen worden.

In Call of Duty: Warzone Mobile strijden iedere wedstrijd maximaal 120 spelers om de eindoverwinning. Naar verluidt beschikt de nieuwe battle royale ook over een battle pass en worden elementen, zoals loadouts, perks en killstreaks onderdeel van de mobiele game.

Tijdens het evenement Call of Duty: Next verschaffen uitgever Activision en ontwikkelaar Infinity Ward meer duidelijkheid over de nieuwste mobiele game. Daarnaast worden de eerste multiplayer beelden van Call of Duty: Modern Warfare 2 getoond en wordt meer informatie over Call of Duty: Warzone 2 gedeeld.

Het is op het moment van schrijven nog niet duidelijk wanneer de nieuwe battle royale voor iOS en Android uitgegeven wordt. Call of Duty: Warzone Mobile zal volledig gratis te spelen zijn.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.