Nieuws

Dit is de Call of Duty: Warzone Mobile reveal trailer

Dit is de Call of Duty: Warzone Mobile reveal trailer

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft zojuist de Call of Duty: Warzone Mobile reveal trailer getoond. Tijdens het Call of Duty: Next event werden de eerste inzichten in de nieuwe battle royale voor iOS- en Android-apparaten met de community gedeeld.

Enkele maanden geleden werd duidelijk dat Activision haar positie in de markt van mobile gaming met een nieuwe battle royale wil verbeteren. Project Aurora werd aangekondigd en al snel werd de eerste informatie met de fans gedeeld. Onderstaande trailer laat zien wat men van Call of Duty: Warzone Mobile kan verwachten.

Call of Duty: Warzone Mobile

Uitgever Activision en de ontwikkelaars zijn voornemens om de authentieke Warzone-ervaring naar smartphones en tablets te brengen. Dit betekent onder andere dat functionaliteiten, zoals loadouts, perks en killstreaks onderdeel van de nieuwe battle royale worden.

Uit de nieuwe beelden wordt ook meteen duidelijk dat Verdansk de map is waarop men de strijd aangaat. De geliefde map werd met de komst van Call of Duty: Vanguard uit de battle royale verwijderd. Dat Verdansk nu terugkeert, zorgt voor een overvloed aan positieve reacties.

Verder is aangekondigd dat Call of Duty: Warzone Mobile met maar liefst 120 spelers gespeeld kan worden. Meer informatie over deze nieuwe game wordt in de komende weken en maanden mondjesmaat met de community gedeeld. De game is volledig gratis te spelen.

Tot slot heeft Infinity Ward ook de Modern Warfare 2 gameplay trailer en Warzone 2 gameplay trailer gedeeld tijdens het Call of Duty: Next evenement. Beide games zijn volledig met elkaar geïntegreerd en worden door de uitgevers en ontwikkelaars 'Call of Duty 2.0' genoemd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.