Nieuws

Warzone spelers eisen update voor vervelende in-game meldingen

Warzone spelers eisen update voor vervelende in-game meldingen

Sinds de release van Call of Duty: Warzone zijn er al heel wat updates geweest, waarin meer en meer nieuwe features zijn toegevoegd. Dat klinkt misschien positief, maar het brengt ook een nadeel met zich mee. Door al deze updates krijgen spelers steeds meer irritante meldingen midden op hun beeldscherm te zien.

Nu het vijfde Warzone-seizoen van de Battle Royale uit is, vragen spelers zich af waarom de UI nooit is bijgewerkt om zo een van de "meest irritante" problemen van Warzone op te lossen.

Warzone spelers eisen update aan irritante in-game meldingen

Iedereen die Warzone heeft gespeeld, is bekend met de verschillende meldingen en waarschuwingen die tijdens het spel op midden op je scherm verschijnen.

Of het nu gaat om de bevestiging van het ontvangen van een bounty, een Fire Sale of een Jailbreak, er zijn een groot aantal meldingen die je team op de hoogte houden van wat er in de game gebeurd.

Hoewel een afzonderlijke melding misschien niet zo vervelend is, vinden sommige spelers dat het een serieus probleem is om gebombardeerd te worden met deze scherm-blokkerende berichten.

Dit probleem kwam onder de aandacht toen een speler een video deelde van een melding die hun scherm blokkeerde net toen ze in een cruciaal vuurgevecht verwikkeld raakten.

In de video is te zien hoe een belangrijk deel van het scherm van de speler bedekt werd door een melding. Hierdoor was het een stuk moeilijker om de tegenstander te raken.

Een andere speler reageerde op deze video met: “Ik klaag hier ook de hele tijd over. Ik vind het geweldig als ik Rebirth speel en het bericht 'ARMORED TRUCKS ARE INBOUND' met koeienletters over het scherm geschreven staat".

Het is waarschijnlijk te laat in de game cycle van Warzone om grote veranderingen in het meldingssysteem aan te brengen, maar met Warzone 2 op komst is er hoop dat Activision misschien gaat kijken naar een oplossing voor dit probleem.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann