Over Esports Club

De Esports Club zet esports in Nederland en België beter op de kaart. Er worden wekelijks veel online en offline toernooien georganiseerd en teams en spelers zetten met regelmaat prachtige prestaties neer op (inter)nationaal niveau. Dit verdient meer aandacht.

Ten eerste brengen we alle esports-initiatieven samen op onze website. Door alle toernooien, competities en events op één plek samen te brengen, hoef je niet meer het internet af te struinen om te ontdekken of er iets te doen is op het gebied van jouw favoriete game. Het zal je verbazen hoeveel er al wordt georganiseerd. Door deze toernooien en events beter vindbaar te maken, dragen we bij aan de groei van competitief gamen in Nederland en België.

Naast de esports toernooien en events brengen we ook alle spelers, teams en organisaties in kaart. Zo maak je makkelijk kennis met de nationale esports helden. Via sociale media, onze website en die van onze partners vertellen we hun verhalen. We volgen ze op hun reis naar succes en alle uitdagingen die ze daarbij tegenkomen. Als Esports Club begrijpen we dat je vaak fan bent van één of twee games en deze op de voet wilt volgen. Daarom hebben we voor een aantal populaire esports games een club op gericht: Club FIFA, Club Fortnite, Club CS:GO, Club League en Club Smash. Deze clubs bieden jou dagelijks interessante informatie en helpen je we bij het volgen van alle ontwikkelingen op het gebied van esport.

Of je nu mee wilt doen aan een toernooi, esports wilt kijken, meer aandacht wil voor een event dat je organiseert, op zoek bent naar teamgenoten of simpelweg kennis wilt maken met onze nationale esports helden: Welkom bij de club!