Nieuws

Netflix komt met animatieserie DOTA: Dragon’s Blood

Netflix komt met animatieserie DOTA: Dragon’s Blood

Netflix heeft samen met Valve een animatieserie gemaakt, die gebaseerd is op de populaire multiplayer online battle arena (MOBA) Dota 2. De naam van de animatieserie is DOTA: Dragon`s blood, en krijgt acht afleveringen. Op 25 maart 2021 verschijnt de eerste aflevering.

Het twitteraccount van Dota 2 maakte op 17 februari bekend dat zij samen met Netflix een animatieserie hebben gemaakt, genaamd Dota: Dragon`s Blood. Deze fantasieserie vertelt het verhaal van Davion, een beroemde Dragon Knight die zijn leven wijdt aan het bestrijden van het kwaad in de wereld. Davion komt een krachtige, oude eldwurm tegen en een nobele prinses die een eigen geheime missie heeft. Davion raakt verwikkeld in gebeurtenissen groter dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Embedded content: https://youtu.be/JM-NqFX2jU8

De animatieserie is gemaakt door Studio MIR, dezelfde studie die The Legend of Korra en de Netflix serie Voltron: Legendary Defender heeft gemaakt. Dota: Dragon`s blood komt uit op 25 maart 2021.

Dota is niet de enige MOBA die zijn eigen serie krijgt, Riot Games maakte in 2020 bekend dat zij bezig zijn met een show genaamd: Arcane. Deze show speelt zich af in het League of Legends universum.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen