Artikel

Alles wat we tot nu toe weten over de FIFA 23 World Cup promo

Alles wat we tot nu toe weten over de FIFA 23 World Cup promo

Nadat de Out of Position promo is afgelopen, bracht EA Sports de World Cup warm up series uit. Een kleine promo zonder specifiek team, maar met een paar kleine SBC's. De warm up series is natuurlijk bedoeld om FIFA 23 spelers warm te maken voor de echte World Cup Promo.

De naam van de hoofd promo omtrent het WK is nog niet bekend, maar EA sports en sommige leakers hebben al best veel informatie naar buiten gebracht. In dit artikel vind je alles wat we tot nu toe weten over een van de grootste promo's van FIFA 23.

fifa-23-world-cup-modus

De nieuwe World Cup mode gaat op woensdag 9 november van start en het lijkt erop dat de WC Promo niet lang daarna zal volgen. We weten wel al dat de promo tijdens het gehele WK actief is en meerdere weken gaat duren. De nieuwste promo van FUT 23 zit boordevol unieke content. We hebben alles wat tot nu toe bekend is voor je op een rijtje gezet.

Nieuwe card designs

Zoals te zien was in de World Cup mode trailer, zijn er vijf nieuwe card designs toegevoegd aan Ultimate team. De betrouwbare leaker @Fut_scoreboard is er via de game files achter gekomen wat deze kaarten inhouden:

World Cup Swaps

In FIFA 22 zagen we voor het eerst dat sommige promo's token swaps objectives kregen. Waar we in FIFA 21 alleen nog Icon Swaps kenden, kwamen er vorig jaar ook token swaps voor bijvoorbeeld Team of the Season en Shapeshifters. Dit jaar krijgt de World Cup promo dus ook token swaps objectives.

De precieze rewards zijn nog niet bekend, maar we weten wel dat iedereen, voor een bepaalde tijd, een aantal limited World Cup spelers krijgt om de World Cup swaps objectives mee te voltooien.

World Cup Heroes & Icons

Zoals veel FIFA 23 Fans waarschijnlijk al weten komen er dit jaar speciale World Cup Heroes uit. Deze World Cup Heroes krijgen een grote stat boost ten opzichte van hun normale Hero kaart. De toevoeging van de World Cup Heroes was al een tijdje bekend, maar EA Sports heeft in hun World Cup mode trailer ook bekend gemaakt dat er speciale World Cup Icons aan FUT 23 toegevoegd gaan worden.

Het is nog niet precies bekend wat er met deze World Cup Icons gaat gebeuren, maar we verwachten dat ze, net als de World Cup Heroes, ook een behoorlijke stat boost gaan krijgen. Mocht je FIFA 23 voor 21 Augustus hebben gepre-orderd, dan krijg je op 11 november een gegarandeerd World Cup Heroes pakket.

FIFA 23 WC Heroes

Player SBC's

Naast de World Cup swaps SBC's, komen er natuurlijk ook genoeg player SBC's uit. Om te beginnen komen er voor elk land dat zich heeft weten te kwalificeren voor het WK een Dynamic Duo SBC uit. Een Dynamic Duo bestaat uit twee spelers uit hetzelfde land. De betrouwbare Leaker FUT Sheriff heeft de eerste Dynamic Duo's bekend gemaakt:

  • Duncan & Gyasi 🇬🇭
  • Bruun Larsen & Nartey 🇩🇰
  • Kangin Lee & Dong Jun Lee 🇰🇷

Met de grote hoeveelheid card designs die zijn toegevoegd aan FIFA 23 Ultimate Team, is de kans natuurlijk erg groot dat een van deze kaarten als SBC gaat dienen. Dus naast alle Flashback, Dynamic Duo's en Out of Position SBC's, komen er ook nog andere specifieke World Cup player SBC's aan.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann