Artikel

Dit zijn de beste FIFA 23 packs

Dit zijn de beste FIFA 23 packs

Het hoofddoel van FIFA Ultimate Team is het samenstellen van jouw droomelftal. Bestaande uit de beste spelers die in de game mode beschikbaar zijn. Deze spelers komen niet uit de lucht vallen. Deze kan je onder andere verkrijgen door het voltooien van objectives en Squad Building Challenges. Maar natuurlijk ook door het openen van FIFA-pakketten. Wat zijn de beste FIFA packs waarmee jij de grootste kans maakt om een waardevolle of sterke speler te krijgen? Wij leggen je het in dit artikel uit.

In FIFA 23 Ultimate Team zijn er meer pakketten beschikbaar dan ooit. Deze trend zagen we vorig jaar ook al in FIFA 22. Vooral in de laatste maanden van de game werden er nieuwe, erg goede pakketten uitgebracht die spelers konden openen.

Nieuw in FIFA 23: Moments stars

Nieuw dit jaar in FIFA 23 Ultimate Team is de gamemode FUT Moments. In deze mode krijgen spelers de kans om een geheel nieuwe currency te verdienen: Moments Stars. Naast FIFA points en coins, kun je dit jaar ook met Moments Stars pakketten kopen. Een aantal van de pakketten die je via deze gamemode vrij kan spelen verschillen van de pakketten die in de algemene store beschikbaar zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een contracten- of Draft token pakket vrij spelen. De FUT Moments beloningen verschillen per seizoen, dus wij raden aan om regelmatig te kijken of je een goed pakket vrij kan spelen.

De beste FIFA 23 packs

Er zijn standaard vijf packs beschikbaar in de game die we beschouwen als de beste, meest waardevolle packs om te verkrijgen. Dat zijn de Ultimate Pack, Jumbo Rare Players Pack, Rare Mega Pack, Rare Players Pack en de Premium TOTW Pack.

Ultimate Pack

De Ultimate Pack is van oudsher de beste en tevens prijzigste pack die te verkrijgen is binnen FUT. Het is namelijk het duurste pakket die met echt geld te kopen is. Een Ultimate Pack heeft een waarde van 125.000 FIFA coins en 2.500 FIFA points. In ruil daarvoor krijg je een pakket met maar liefst 30 zeldzame gouden spelers. Van deze 30 kan er ook een FIFA Icons, FUT Heroes of andere speciale kaart tussen zitten. Dit geldt voor in principe elk beschikbaar gouden pakket. Met uitzondering van Upgrade Packs als de Two Rare Gold Players Pack.

Jumbo Rare Players Pack

Op de tweede plaatst staat de Jumbo Rare Players Pack. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van 100.000 FIFA coins en 2.000 FIFA points. In plaats van 30 zitten in dit pakket 24 zeldzame gouden spelers.

FIFA 23 100k pack

FIFA 23 100k opened

Rare Mega Pack

Na de Jumbo Rare Players Pack wordt het al snel minder. Niet specifiek slechter, maar wel als we het puur over de waarde hebben. De Rare Mega Pack kan je voor 55.000 FIFA coins of 1.100 FIFA points openen. In dit pakketje zitten 30 zeldzame items. Bestaande uit spelers-, gebruikers-, stadion- en personeel-items. De exacte aantallen per item staan niet vast. Zo heb je kans op ongeveer 9 tot 12 spelers.

Rare Players Pack

Het Rare Players Pack is letterlijk de helft van het Jumbo Rare Players Pack. Dit pakket heeft een waarde van 50.000 FIFA coins en 1.000 FIFA points. Het pakket bestaat uit 12 zeldzame gouden spelers.

Premium TOTW Pack

Het Premium TOTW Pack vertegenwoordigt geen letterlijke waarde. Het pakket is namelijk niet te koop in de winkel en alleen verkrijgbaar binnen de FIFA Weekend League Rewards. Hiervan dien je minimaal Rank III te behalen in FUT Champions. In dit pakket zitten drie gegarandeerde Team of the Week spelers. Dit is op basis van het actieve TOTW dat in pakketjes verkrijgbaar is. Tijdens Team of the Season worden deze pakketten omgevormd tot Premium TOTS packs. Dan krijg je in plaats van TOTW spelers 3 gegarandeerde TOTS spelers.

FIFA 23 Premium TOTW pack

Beste FIFA 23 SBC pakketten

Zonet hebben we de vijf beste pakketten behandeld die het gehele jaar door beschikbaar zijn. Echter voegt EA door het gehele jaar door nieuwe pakketten toe aan de game. Deze zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar vaak via Squad Building Challenges.

Icon SBC’s

Een eerste voorbeeld daarvan zijn de Icon packs. EA brengt verschillende Icon pakketjes uit waar gegarandeerd een Icon in zit. In het begin van de game kan je bijvoorbeeld een gegarandeerde Base Icon SBC verwachten. In dit pakket zit dan gegarandeerd een Base Icon. Dat klinkt natuurlijk erg tof, maar helaas zijn er onwijs veel Icons in de game die niet heel erg goed zijn. Je moet vaak flink wat inleveren qua spelerswaarde om dit pakket te bemachtigen. Daartegenover staat dat je kans maakt op de crème de la crème als het gaat om Icons. Zoals Ronaldo, Ruud Gullit, Pelé en Johan Cruyff.

Icon Swaps Packs

In de Icon Swaps zitten vaak ook unieke, waardevolle en erg goede pakketjes die je niet kan kopen in de winkel. Een voorbeeld daarvan is de 84+ x20 Upgrade Pack. In dit pakket zitten dan maar liefst 20 spelers met een minimale rating van 84. Mochten er geen Icons in de Icon Swaps tussen zitten die je wilt hebben, dan zijn zulke Packs altijd erg tof om te verkrijgen.

Upgrade Packs

De 84+ x20 Pack is een goed voorbeeld van een Upgrade Pack. Upgrade pakketjes zijn alleen beschikbaar in de SBC sectie. Aan het einde van FIFA 22 bracht EA nog veel betere Upgrade Packs uit. Zo werd in FIFA 21 zelfs een 92+ x10 Pack uitgebracht. In FIFA 23 kan je ook weer veel Upgrade Packs verwachten. We sluiten niet uit dat EA dit jaar nieuwe pack varianten beschikbaar maakt.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann