Nieuws

Het nieuwe Team Gullit tenue is nu beschikbaar in FIFA 23

Het nieuwe Team Gullit tenue is nu beschikbaar in FIFA 23

Het nieuwe tenue en embleem van Team Gullit is vandaag te verkrijgen voor FIFA-spelers. Het shirt van Ruud Gullit’s FIFA-academie zat de afgelopen twee jaar ook al in FIFA en maakte gisteravond de return in FIFA 23. Het shirt is dit jaar in samenwerking met Philips OneBlade gemaakt en via Instagram laat Team Gullit weten hoe fans het tenue en embleem kunnen verkrijgen.

team gullit KIT Promo-2

Hoe te claimen

Het Team Gullit tenue was voorgaande jaren razend populair en werd door meer dan een miljoen spelers wereldwijd gedragen. Om het shirt en embleem te krijgen hoef je, integenstelling tot vorig jaar, niet allerlei accounts aan elkaar te koppelen. Het nieuwe Team Gullit shirt is via de in-game store verkrijgbaar en kost 19.000 FIFA 23 coins.

Kit Promo

Team Gullit

Begin 2018 richtte voormalig profvoetballer Ruud Gullit de eerste professionele en onafhankelijke FIFA-academie ter wereld op. Team Gullit richt zich op jonge getalenteerde esporters die zich hebben bewezen als goede FIFA-spelers. Onder andere Europees kampioen Levi de Weerd en oud-Nederlands kampioen Dani Visser zijn onderdeel van het team.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann