Nieuws

Dit is de FIFA 23 Out of Position Zinchenko SBC

Dit is de FIFA 23 Out of Position Zinchenko SBC

Het is vanaf nu mogelijk om de FIFA 23 Zinchenko SBC te voltooien. De Out of Position SBC van de Oekraïense linksback is tot en met 10 november te voltooien. Wij vertellen je hoe goed deze spelerskaart is en wat je moet doen om hem te bemachtigen.

Zo goed is de FIFA 23 OOP Zinchenko SBC

De spelerskaart van de OOP Zinchenko SBC is natuurlijk beter dan zijn reguliere spelerskaart.
Zinchenko is een allround centrale middenvelder, met uitstekende passing en dribbeling statistieken. Hoewel Zinchenko vrij lage pace stats heeft, zorgt zijn 85 acceleratie ervoor dat hij alsnog snel aanvoelt op de eerste meters.

Wat helaas wel een nadeel is aan deze OOP kaart, zijn de shooting statistieken. Zinchenko heeft wel hoge shot power en positioning stats, maar helaas erg lage finishing stats.

Zo voltooi je de FIFA 23 Zinchenko SBC

Je hebt tot 10 november de tijd om deze FIFA 23 Out of Position Zinchenko squad building challenge te voltooien. Hiervoor moeten drie verschillende teams ingeleverd worden. Volgens de website futbin.com kost het ongeveer 60.000 FIFA 23 coins om deze uitdaging te voltooien.

Tactical Emulation

  • Minimaal één Arsenal speler
  • Minimaal twee spelers met een rating van 85+
  • Squad rating moet minimaal 83 zijn

Premier League

  • Minimaal één speler uit de Premier League
  • Minimaal twee spelers met een rating van 86+
  • Squad rating moet minimaal 84 zijn

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann