Nieuws

Dit is het volledige FIFA 23 Path to Glory team

Dit is het volledige FIFA 23 Path to Glory team

De World Cup Warm Up series zit erop en dus mogen we ons opmaken voor het eerste FIFA 23 Path to Glory team. Nadat er eerder al een aantal spelers naar buiten kwamen, heeft EA Sports nu het gehele eerste team bekend gemaakt. Bernardo Silva, Frenkie de Jong en Vinicius JR zijn de beste spelers van de vijfde promo van FIFA 23 Ultimate Team.

Tijdens de Path to Glory promo krijgen een aantal spelers, die zijn geselecteerd voor het WK-team van hun nationale ploeg, een kaart die gedurende het toernooi kan upgraden. Hoe verder een Path to Glory speler komt, hoe hoger zijn kaart uiteindelijk zal upgraden.

Mocht een Path to glory zich met zijn team weten te plaatsen voor de knock outfase van het toernooi ontvangt hij een +1 upgrade. Weet zijn team ook de volgende wedstrijd te winnen, ontvangt de PTG speler een tweede +1 upgrade. Vervolgens kan hij door de kwartfinale te winnen een +1 weakfoot upgrade verdienen en door de halve finale een +1 Skillmove upgrade verdienen. Als een PTG speler de Finale wint krijgt hij niet alleen nog een +1 upgrade, ook ontvangt zijn kaart drie nieuwe traits.

Zo goed is Path to Glory team 1

Path to Glory team 1 zit vol met ontzettend goede spelers, die alleen nog maar beter kunnen worden. Op dit moment is De Braziliaanse Vinicius JR de duurste en daarmee ook gelijk de beste speler van het eerste PTG team.

Vinicius JR heeft een rating van 88 gekregen, wat uit kan lopen tot een rating van 91 mocht Brazilië het WK winnen. De linksbuiten van Real Madrid is trouwens niet de hoogst gerate speler van dit team, die eer is voor Bernardo Silva. De Portugese vedette heeft een rating van maarliefst 90 en stijgt daarmee net boven spelers als Kalidou Koulibaly, Frenkie de Jong en Romelu Lukaku uit.

Dit is de volledige lijst met spelers:

Silva - 90 CAM
Kalidou Koulibaly - 89 CB
De Jong - 88 CM
Lukaku - 88 ST
Vinicius JR - 88 LM
Griezmann - 87 ST
Gnabry - 87 RM
Carvajal - 87 RB
Milik - 87 ST
Grealish - 87 LW
Delainey - 86 CDM
Araujo - 86 CB
Oviedo - 85 LB
Plata - 85 RM

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann