Nieuws

Dit is het volledige FIFA 23 Path to Glory team 2

Dit is het volledige FIFA 23 Path to Glory team 2

Het eerste Path to Glory team zit niet langer in packs en dus mogen we ons opmaken voor het tweede FIFA 23 PTG team. Nadat er eerder al een aantal spelers naar buiten kwamen, heeft EA Sports nu het gehele tweede team bekend gemaakt. Leon Goretzka, Kyle Walker en Christopher Nkunku zijn de beste spelers van de vijfde promo van FIFA 23 Ultimate Team.

Tijdens de Path to Glory promo krijgen een aantal spelers, die zijn geselecteerd voor het WK-team van hun nationale ploeg, een kaart die gedurende het toernooi kan upgraden. Hoe verder een Path to Glory speler komt, hoe hoger zijn kaart uiteindelijk zal upgraden.

Mocht een Path to glory zich met zijn team weten te plaatsen voor de knock outfase van het toernooi ontvangt hij een +1 upgrade. Weet zijn team ook de volgende wedstrijd te winnen, ontvangt de PTG speler een tweede +1 upgrade. Vervolgens kan hij door de kwartfinale te winnen een +1 weakfoot upgrade verdienen en door de halve finale een +1 Skillmove upgrade verdienen. Als een PTG speler de Finale wint krijgt hij niet alleen nog een +1 upgrade, ook ontvangt zijn kaart drie nieuwe traits.

Zo goed is Path to Glory team 2

Path to Glory team 2 zit vol met ontzettend goede spelers, die alleen nog maar beter kunnen worden. Op dit moment is De Fransman Christopher Nkunku de duurste en daarmee ook gelijk de beste speler van het eerste PTG team.

Nkunku heeft een rating van 89 gekregen, wat uit kan lopen tot een rating van 92 mocht Frankrijk het WK winnen. De aanvaller van RB Leipzig is trouwens niet de hoogst gerate speler van dit team, die eer gaat naar de Duitser Leon Goretzka. De middenvelder van Bayern München heeft een rating van 89 ontvangen en stijgt daarmee net boven spelers als Papu Gomez, Milinkovic Savic en Kyle Walker uit.

Dit is de volledige lijst met spelers:

Goretzka - 89 CM
Nkunku - 89 CF
Milinkovic Savic - 89 CM
Gomez - 88 CAM
Brozovic - 88 CDM
Walker - 87 RB
Carasco - 87 LM
Lozano - 87 RW
Pulisic - 87 LW
Bruno Guimarães - 87 CM
Romero - 86 CB
Ito - 86 RW
Boufal - 86 CF
Avif - 85 LW
Azmoun - 85 ST
Skhiri - 85 CDM

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann