Nieuws

Zo voltooi je de FIFA 23 Path to Glory Palhinha SBC

Zo voltooi je de FIFA 23 Path to Glory Palhinha SBC

Het is vanaf nu mogelijk om de FIFA 23 João Palhinha SBC te voltooien. De Path to Glory SBC van de Portugese CDM is tot en met 19 november te voltooien. Wij vertellen je hoe goed deze spelerskaart is en wat je moet doen om hem te bemachtigen.

Zo goed is de FIFA 23 PTG Palhinha SBC

De spelerskaart van de PTG Palhinha SBC is natuurlijk beter dan zijn reguliere spelerskaart.
Palhinha is een uitstekende verdedigende middenvelder, met erg goede defending en fysieke statistieken. Hoewel Palhinha vrij lage pace stats heeft, voelt hij met een schaduw chemistry style en zijn lengthy acceleRATE type alsnog erg snel aan.

Wat helaas wel een nadeel is aan deze PTG kaart, zijn de lage lenigheid en balans statistieken. Palhinha heeft daarentegen wel redelijke balcontrole en reaction stats, maar hij zal ook door zijn lengte niet heel fijn aanvoelen.

Zo voltooi je de FIFA 23 Palhinha SBC

Je hebt tot 19 november de tijd om deze FIFA 23 Path to Glory Zinchenko squad building challenge te voltooien. Hiervoor moeten twee verschillende teams ingeleverd worden. Volgens de website futbin.com kost het ongeveer 120.000 FIFA 23 coins om deze uitdaging te voltooien.

Portugal

  • Minimaal één speler uit Portugal
  • Minimaal een TOTW speler
  • Squad rating moet minimaal 84 zijn

Premier League

  • Minimaal één speler uit de Premier League
  • Minimaal een TOTW speler
  • Squad rating moet minimaal 86 zijn

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann