Nieuws

Dit is de FIFA 23 Out of Position Ross Barkley player pick SBC

Dit is de FIFA 23 Out of Position Ross Barkley player pick SBC

​​Het is vanaf nu mogelijk om de FIFA 23 Ross Barkley Player pick SBC te voltooien. De Out of Position player pick SBC van de Engelse aanvaller is tot en met 5 november te voltooien. Wij vertellen je hoe goed deze spelerskaart is en wat je moet doen om hem te bemachtigen.

Embedded content: https://twitter.com/FutColey/status/1586325878832652288

Zo goed is de FIFA 23 OOP Barkley SBC

De spelerskaart van de OOP Ross Barkley Player pick SBC is natuurlijk beter dan zijn reguliere spelerskaart. De player pick bestaat uit twee versies van Barkley:

De eerste versie is een spits en CF kaart van Barkley. Deze versie heeft, vergeleken met de RW variant, eigenlijk alleen een beter schot en iets betere dribbel statistieken. De keuze lijkt dan misschien snel gemaakt, maar je moet wel rekeningen houden met de lengte van de ex- Chelsea speler.

Barkley is namelijk 1 meter 86, wat hem niet de ideale flankspeler maakt. Daar komt ook nog eens bij dat de spits variant bijna 10 meer agility stats heeft. Wat overigens wel een voordeel is aan zijn grote postuur, is het Lengthy acceleRATE type, wat erg goed is in FIFA 23.

Zo voltooi je de FIFA 23 Barkley SBC

Je hebt tot 5 november de tijd om deze FIFA 23 Out of Position Barkley squad building challenge te voltooien. Hiervoor moeten drie verschillende teams ingeleverd worden. Volgens de website futbin.com kost het ongeveer 100.000 FIFA 23 coins om deze uitdaging te voltooien.

Top Form

  • Minimaal één TOTW speler
  • Squad rating moet minimaal 83 zijn

England

  • Minimaal één speler uit Engeland
  • Squad rating moet minimaal 84 zijn

Ligue 1

  • Minimaal één Ligue 1 speler
  • Squad rating moet minimaal 85 zijn

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann