Nieuws

Zo voltooi je de FIFA 23 Rulebreakers Raum SBC

Zo voltooi je de FIFA 23 Rulebreakers Raum SBC

Het is vanaf nu mogelijk om de FIFA 23 Rulebreakers Raum SBC te voltooien. De Rulebreakers SBC van de Duitste linkervleugelverdediger is tot en met 1 november te voltooien. Wij vertellen je hoe goed deze spelerskaart is en wat je moet doen om deze te bemachtigen.

Zo goed is de FIFA 23 Rulebreakers Raum SBC

De spelerskaart van de Rulebreakers Raum SBC is natuurlijk beter dan zijn reguliere spelerskaart. Raum is een snelle linkervleugelverdediger, met uitstekende verdedigende kwaliteiten. Hoewel Raum vrij lage fysieke stats heeft, zorgen zijn 88 onderscheppen en standing tackle ervoor dat het alsnog erg lastig wordt om langs hem te komen.

Wat helaas wel een nadeel is aan deze Rulebreakers kaart, zijn de work rates. Raum heeft hoge attacking work rates en medium verdedigende work rates. Verdedigers met deze workrates blijven vaak voorin hangen en lopen meestal niet mee terug. Dit zorgt ervoor dat je verdediging soms uit positie kan gaan lopen.

Zo voltooi je de FIFA 23 Raum SBC

Je hebt tot 1 november de tijd om deze FIFA 23 Rulebreakers Raum squad building challenge te voltooien. Hiervoor hoeft gelukkig maar één team ingeleverd worden, waardoor de kosten erg laag blijven. Volgens de website futbin.com kost het ongeveer 35.000 FIFA 23 coins om deze uitdaging te voltooien.

David Raum

  • Minimaal één Bundesliga speler
  • Minimaal één speler met een rating van 85 of hoger
  • Squad rating moet minimaal 84 zijn

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann