Nieuws

Startdatum FIFA 23 World Cup mode bekend

Startdatum FIFA 23 World Cup mode bekend

Net als in FIFA 14 en FIFA 18, krijgt ook FIFA 23 een aparte World Cup mode. Deze World Cup mode valt buiten Ultimate Team en heeft alles te maken met het aankomende wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Nu het WK op het punt staat om te beginnen, heeft EA Sports de startdatum van de FIFA 23 World Cup mode bekend gemaakt.

Op woensdag 9 november kunnen spelers van start gaan met de nieuwe mode, met hun favoriete nationale teams het WK zelf spelen en de nieuwste World Cup Heroes uitproberen.

Geen World Cup mode binnen Ultimate Team

De FIFA 23 World Cup mode wordt uitgebracht als een stand-alone DLC en zal dus niet samen gaan met de Ultimate Team mode. Echter betekent dit niet dat er helemaal geen WK content binnen FUT 23 zal verschijnen.

Volgens de betrouwbare leaker FUT Sheriff verschijnt er een soort WK promo binnen Ultimate Team. Deze promo bevat Swaps, Limited Time kaarten die na dat het WK voorbij is uit je club verwijderd worden en speciale objectives en SBC's.

Ook de World Cup Heroes worden aan Ultimate Team toegevoegd en vervangen de oude Heroes in pakketten. Mocht je FIFA 23 voor 21 Augustus hebben gepre-orderd, dan krijg je op 11 november een gegarandeerd World Cup Heroes pakket.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann