Nieuws

FIFA 23-toernooi Team Gullit's Clash aangekondigd

FIFA 23-toernooi Team Gullit's Clash aangekondigd

Team Gullit organiseert op donderdag 17 november in samenwerking met Philips OneBlade het FIFA 23-toernooi Team Gullit's Clash. De acht beste spelers van Nederland nemen het tegen elkaar op in het eerste grote toernooi van dit jaar. Het evenement is in zijn geheel te volgen via Twitch.

Enkele maanden geleden kondigden Team Gullit en Philips OneBlade hun samenwerking aan. Het organiseren van toernooien en produceren van content was één van de speerpunten en met Team Gullit's Clash worden deze plannen op volgende week werkelijkheid.

Embedded content: https://twitter.com/TheTeamGullit/status/1590721526017708033

Team Gullit's Clash

Op donderdag 17 november verzamelen de acht beste FIFA 23-spelers van Nederland zich op het Team Gullit HQ. Dani Hagebeuk, Levi de Weerd, Julian van den Berg, Emre Yilmaz, Dani Visser, Manuel Bachoore, Levy Frederique en Damian Sitaram strijden om een prijzenpot van maar liefst 2500 euro. De winnaar gaat met 1500 euro naar huis.

Fans kunnen thuis via Twitch live de wedstrijden bekijken. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan Ruud Gullit en deel te nemen aan giveaways. Wie zelf beter wil worden in FIFA 23 kan het één en ander leren van de Team Gullit FIFA-tutorials die tijdens het toernooi worden uitgezonden.

Team Gullit is 's werelds eerste onafhankelijke FIFA-academie. De organisatie met Ruud Gullit als boegbeeld biedt veelbelovende talenten professionele begeleiding, zodat zij hun vaardigheden naar een hoger niveau kunnen tillen. Inmiddels werkt de FIFA-academie met verschillende organisaties samen, waaronder voetbalclubs AZ Alkmaar en Atlanta United FC.

Team Gullit en Philips OneBlade zijn voornemens de samenwerking nogmaals te bezegelen met andere activiteiten voor de spelers en fans.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.