Nieuws

Team Gullit kondigt partnership aan met Ultimo GG

Team Gullit kondigt partnership aan met Ultimo GG

Team Gullit heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Ultimo GG, een platform dat gamers en content creators middels cryptocurrency beloont voor wat zij op het platform ondernemen. Ultimo GG wordt daarmee de exclusieve cryptocurrency partner van Team Gullit.

"Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking met Team Gullit," laat Ultimo GG COO, Ben Husted weten. "Samenwerken met een FIFA-academie van wereldklasse zal ons helpen onze verschillende partners de best mogelijke kans op succes te geven als het gaat om speler scouting, team management en de organisatie van esports-evenementen. Ik kijk ernaar uit om samen projecten aan te gaan en wil Team Gullit bedanken voor het geloven in onze visie."

Bij Team Gullit zien ze eveneens een hoop mogelijkheden in de nieuwe samenwerking: "Team Gullit heeft de ambitie om het meest gerenommeerde FIFA-team ter wereld te worden. Door samen te werken met Ultimo GG kunnen we verder bouwen aan die visie," zegt Corné Dubelaar, Founder van Team Gullit. " Ultimo GG richt zich op het ontwikkelen van esports voor hun gepartnerde professionele voetbalclubs en wij kunnen hen ondersteunen door scouting, training en coaching van wereldklasse aan te bieden. De afgelopen jaren hebben wij verschillende grote titels in FIFA gewonnen en we zullen Ultimo GG en de voetbalclubs helpen om ook hun weg naar succes te vinden."

Esports en crypto

De nieuwe samenwerking tussen Team Gullit en Ultimo GG is overigens niet de eerste keer dat een crypto-bedrijf en een esports-organisatie elkaar weten te vinden. Zo kondigde bijvoorbeeld TSM nog niet al te lang geleden een samenwerking aan met crypto-exchange FTX, heeft Dignitas een partnership met digitale bank QNTMPAY en werkt G2 tegenwoordig samen met NFC-platform Bondly.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders