Nieuws

Zo voltooi je de FIFA 22 moments Alexis Sanchez SBC

Zo voltooi je de FIFA 22 moments Alexis Sanchez SBC

Op vrijdag 9 september heeft EA Sports de FIFA 22 Player Moments Alexis Sanchez SBC uitgebracht. Deze Squad Building Challenge levert één van de beste aanvallers van heel FIFA 22 op. Spelers hoeven daarnaast niet diep in de buidel te tasten, want de Chileen is relatief goedkoop.

De Alexis Sanchez Moments SBC is onderdeel van de FUT 23 Pre-Season promo. Binnen deze promo krijg je de kans om nu al beloningen voor FIFA 23 vrij te spelen, door het voltooien van verschillende uitdagingen. EA Sports biedt dus een mogelijkheid om vliegend met de nieuwste editie van start te gaan.

Zo goed is de FIFA 22 Alexis Sanchez SBC

Alexis Sanchez is een snelle en behendige aanvaller, met een uitstekend schot. De nieuwste aanwinst van Marseille heeft 97 pace en al zijn dribbel en shooting statistieken boven de 90, hij is dus de perfecte aanvaller.

Voltooi de FIFA 22 Alexis Sanchez SBC

Om deze Squad Building Challenge te voltooien, moet je twee teams inleveren. Volgens de website futbin gaat dit je ongeveer 100.000 coins kosten, afhankelijk van het platform waarop je speelt.

Ligue 1

  • Minimaal één speler uit de Ligue 1
  • Squad rating moet minimaal 85 zijn
  • Minimaal 70 chemistry

Top Form

  • Minimaal één inform of TOTS speler
  • Squad rating moet minimaal 86 zijn
  • Minimaal 60 chemistry

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann