Nieuws

Bakermat met 'Madan' opgenomen in soundtrack FIFA 23

Bakermat met 'Madan' opgenomen in soundtrack FIFA 23

Lodewijk Fluttert, bij een groot aantal mensen bekend als Bakermat, is met zijn zomersingle 'Madan (King)' te horen in FIFA 23. Voor de tweede keer is de Nederlander opgenomen in de officiële soundtrack van het populaire voetbalspel en in samenwerking met EA SPORTS FIFA werd de single middels een trailer geïntroduceerd.

FIFA 23 wordt wereldwijd op 30 september gelanceerd. De franchise valt al jaren bij veel voetballiefhebbers en gamers in de smaak. Recentelijk lanceerde de ontwikkelaar de FIFA 23 Web App en Companion App. Met de komst van deze applicaties is het nieuwe seizoen officieel van start gegaan.

Bakermat in de FIFA 23 soundtrack

Bakermat is werelwijd bekend van zijn hits Baby, Baiana, Living en One Day. Zijn single Madan/King is de afgelopen maanden veelvuldig op verschillende sociale media te horen. Vanaf 30 september kunnen gamers op hun console of PC ook genieten van de 'Nederlandse' hit.

In samenwerking met ontwikkelaar EA SPORTS FIFA en de voetbalclub FC Twente maakte Bakermat een trailer om aan te kondigen dat hij deel uitmaakt van de FIFA 23 soundtrack. De trailer toont fraaie beelden van het stadion van de club uit Enschede en spelers als Hilgers en Zerrouki.

Naast Bakermat zijn er nog veel meer bekende en minder bekende artiesten in de FIFA 23 soundtrack opgenomen. Voorbeelden hiervan zijn Stromae, Flume, Danger Mouse, Jack Harlow en Bad Bunny. De soundtrack bevat in totaal meer dan 100 nummers en is volledig op Spotify te beluisteren.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.