Nieuws

De FIFA 23 Companion App gaat vandaag live

De FIFA 23 Companion App gaat vandaag live

Nadat ontwikkelaar EA SPORTS gisteren de Web App uitbracht, is het vandaag de beurt aan de FIFA 23 Companion App. Deze populaire applicatie is beschikbaar voor Android en iOS en biedt spelers de mogelijkheid om hun FIFA Ultimate Team middels een smartphone te managen.

Op vrijdag 30 september wordt FIFA 23 officieel uitgebracht. Al jaren draait het binnen het voetbalspel om FIFA Ultimate Team, de meest populaire modus. Met de FIFA 23 Web App en Companion App kunnen de meest fanatieke spelers hun voorbereidingen voor het nieuwe seizoen treffen. Vanaf vandaag, vermoedelijk tussen 19:00 en 20:00 kan dat ook op je smartphone.

Toegang tot de FIFA 23 Companion App

Spelers moeten aan een aantal voorwaarden voldoen om vroege toegang tot de FIFA 23 Companion App te krijgen. Voldoet iemand niet aan deze voorwaarden, dan is de applicatie vanaf 30 september, bij de release van de volledige game, beschikbaar.

  • Je had vóór 1 augustus een FIFA Ultimate Team-club in FIFA 22
  • Je account heeft een goede reputie; je bent dus niet verbannen
  • Je account bestaat op dit moment nog steeds

De FIFA 23 Companion App bevat tal van handige functionaliteiten. Zo is het mogelijk om zogeheten squad building challenges te voltooien en daarmee spelerskaarten te verdienen. Ook kun je spelers aan- en verkopen op de wereldwijde transfermarkt en zo je team versterken.

Hoewel het volledige voetbalspel op 30 september wordt uitgebracht, bestaat er zoiets als FIFA 23 Early Access. Spelers die een een EA Play abonnement voor 4,99 euro per maand afsluiten, kunnen FIFA 23 vanaf 27 tot en met 30 september 10 uur spelen. Wie een Ultimate Edition heeft aangeschaft, krijgt ook eerder toegang.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.