Nieuws

Eerste vier FIFA 23 Ones to Watch spelers bevestigd

Eerste vier FIFA 23 Ones to Watch spelers bevestigd

FIFA 23 gaat bijna van start en zoals gewoonlijk trappen we af met de FIFA 23 Ones to Watch promo. Tijdens deze promo krijgen een aantal spelers die in de afgelopen transferperiode van club zijn veranderd een Ones to watch kaart. Bij elke inform die deze spelers kijken wordt de Ones to Watch kaart Geüpgraded.

Hoewel de Officiële release van FIFA 23 pas eind september is, heeft EA Sports de eerste vier Ones to Watch spelers nu al bekend gemaakt. De Premier League Ones to Watch spelers zijn als eerst bekend gemaakt.

Deze spelers krijgen een Ones To Watch kaart in FUT 23:

Erling Haaland (OVR 88)

Erling Haaland maakte misschien wel van de grootste transfers van deze zomer. Haaland hoopt zijn fenomenale doelpuntenrecord te behouden bij zijn nieuwe club, Manchester City.

Wij verwachten veel Informs voor de Noorse spits, die, in zijn eerste zes Premier League-wedstrijden, een verbazingwekkende tien doelpunten heeft gescoord.

Raheem Sterling (OVR 87)

Een van Chelsea's grote zomer aanwinsten was Raheem Sterling. Sterling maakte deze transfer om meer speeltijd te krijgen dan hij bij zijn oude club Manchester City kreeg.

Helaas is zijn rating licht gedaald ten opzichte van FIFA 22, maar ondanks dat zijn afgelopen seizoen niet geweldig verliep, heeft hij nu al drie goals weten te scoren.

Darwin Nunez (OVR 82)

Liverpool heeft de klap van het verlies van vleugelspeler Sadio Mané verzacht door Darwin Nunez van Benfica over te nemen.

De Uruguayaan had niet lang nodig om op te vallen bij zijn nieuwe club. Hij heeft gescoord, een assist gegeven en is ook al van het veld gestuurd en dat allemaal in zijn eerste 3 wedstrijden.

Richarlison (OVR 82)

Het is Tottenham Hotspurs deze zomer gelukt om de 25-jarige Braziliaan Richarlison over te nemen van Everton.

Op dit moment zit Richarlison nog zonder goals in de Premier League, maar de Braziliaan wist in het Champions League duel tegen Marseille wel twee keer te scoren. Het is dus een kwestie van tijd voor Richarlison zijn eerste inform binnen sleept.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann