Nieuws

Dit is de FIFA 22 Ángel Correa SBC

Dit is de FIFA 22 Ángel Correa SBC

De FIFA 22 Ángel Correa SBC is nu beschikbaar. Wie deze squad building challenge weet te voltooien, voegt een prima aanvaller toe aan zijn of haar Ultimate Team. Het is gedurende een beperkte periode mogelijk om deze uitdaging te voltooien en de Argentijn in te lijven.

Ángel Correa maakte in 2014 de overstap van San Lorenzo naar Atletico Madrid, waar hij tot op de dag van vandaag actief is. Binnen FIFA Ultimate Team stel je hem bij voorkeur in de spits op. Correa behoort niet tot de meta, maar desondanks is dit wel een aardige speler om in je arsenaal te hebben. Laten we kijken hoe goed hij is en wat je moet doen om de speler te bemachtigen.

Zo goed is de FIFA 22 Ángel Correa SBC

Ángel Correa heeft met deze squad building challenge een prima upgrade te pakken. Hij heeft een 94 overall rating en is aan de bal sterk. Met 96 dribbling is hij in staat om tegenstanders uit te spelen.

Echter, de Argentijn blinkt écht uit in het schieten van afstand. Hij heeft immers 99 long shots en 97 shot power. Verder heeft Ángel Correa vier sterren skill moves en vijf sterren weak foot. Een overzicht van zijn statistieken vind je in de afbeeling van futbin.com.

fifa-22-angel-correa-sbc-statistieken

De squad building challenges

Om deze Ángel Correa kaart te bemachtigen, moet je drie teams opgeven. Volgens futbin.com gaat dit tussen 275.000 en 300.000 FIFA 22 Coins kosten. Dit zijn alle challenges:

Tactical Emulation

  • Minimaal één speler van Atletico Madrid
  • Squad rating moet minimaal 83 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 70 zijn

Argentina

  • Minimaal één Argentijnse speler
  • Squad rating moet minimaal 85 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 60 zijn

La Liga

  • Minimaal één speler die actief is in La Liga
  • Squad rating moet minimaal 87 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 50 zijn

FIFA-fans hebben tot 19 juli de tijd om deze squad building challenge te voltooien. De komende dagen gaat de FUTTIES promo van start. Dit is één van de laatste promo's in FIFA 22.

Vanaf 20 juli wordt FIFA 23 stapsgewijs onthuld. Waarschijnlijk vindt de 'reveal' van FIFA 23 Ultimate Team op 2 augustus plaats.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.