Nieuws

Dit is de FIFA 22 Barella FUTTIES SBC

Dit is de FIFA 22 Barella FUTTIES SBC

De FIFA 22 Barella FUTTIES SBC is vanaf nu beschikbaar. Veel spelers zijn direct met het voltooien van deze squad building challenge aan de slag gegaan. Niet gek, want je voegt een uitstekende speler toe aan je FIFA Ultimate Team. We vertellen je alles wat je moet weten.

Barella is de nieuwste squad building challenges binnen de FUTTIES promo. Met deze promo viert EA Sports het afgelopen seizoen van FIFA Ultimate Team. Fans krijgen de komende weken nog enkele kansen om hun favoriete spelers toe te voegen. Dat kan met SBC's, zoals Barella of met spelers die onderdeel zijn van de 'Best Of' batch 2.

Zo goed is de FIFA 22 Barella FUTTIES SBC

Nicolò Barella is een Italiaanse speler die voor Internazionale uitkomt. De middenvelder staat in de as van het veld en vertegenwoordigt een marktwaarde van ongeveer 70 miljoen euro. Op basis van deze statistieken moet Barella wel over uitzonderlijke kwaliteiten beschikken. Of dat het geval is, laten we in het midden. In FIFA staan zijn kwaliteiten buiten kijf.

Met het voltooien van de Barella FUTTIES SBC haal je een speler binnen die 98 dribbling en 96 passing heeft. De middenvelder heeft een 96 overall rating en vijf sterren skill moves en weak foot.

Voltooi de FIFA 22 Barella FUTTIES SBC

Om de Barella FUTTIES SBC te voltooien, moet je twee teams inleveren. Dit gaat je ongeveer 200.000 FIFA 22 Coins kosten, afhankelijk van het platform waarop je speelt.

Italië

  • Minimaal één Italiaanse speler
  • Minimaal één Inform en Team of the Season speler
  • Squad rating moet minimaal 85 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 65 zijn

Serie A

  • Minimaal één speler uit de Serie A
  • Squad rating moet minimaal 86 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 60 zijn

FIFA 22 FUTTIES duurt vermoedelijk nog enkele weken. In deze periode wordt FIFA 23 stapsgewijs onthuld. EA Sports' nieuwe voetbalspel wordt wereldwijd op 30 september gelanceerd. Er zijn verschillende FIFA 23 edities verkrijgbaar.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.