Nieuws

Voltooi de FIFA 22 De Paul FUTTIES SBC

Voltooi de FIFA 22 De Paul FUTTIES SBC

Het is vanaf nu mogelijk om de FIFA 22 De Paul FUTTIES SBC te voltooien. Deze squad building challenge levert je een uitstekende speler op. Tijdens de FUTTIES promo heeft de middenvelder van Atlético Madrid immers een verbeterde kaart gekregen.

De komende vijf weken is de FUTTIES promo actief binnen FIFA Ultimate Team. Vanaf de start werden middels 'Best Of' batch 1 verschillende goede kaarten toegevoegd. Daar komen nu SBC's, zoals die van De Paul bij. De FIFA 22 De Paul FUTTIES SBC levert een relatief goedkope, maar bruikbare spelerskaart op.

FIFA 22 De Paul FUTTIES SBC statistieken

De Paul is een goede middenvelder. Deze speler van Atlético Madrid is met 97 agility behoorlijk wendbaar en weet met 97 standing tackle ballen gemakkelijk van zijn tegenstanders af te pakken. Je plaatst de Argentijn bij voorkeur in een team met spelers uit LaLiga. Verder heet De Paul vier sterren skill moves en vijf sterren weak foot.

Voltooi De Paul FUTTIES SBC

Om de FIFA 22 De Paul FUTTIES SBC te voltooien, moet je twee teams inleveren. Zoals gezegd, deze squad building challenge is niet bepaald duur. Het gaat je ongeveer 120.000 FIFA 22 coins kosten, afhankelijk van het platform waarop je speelt

Argentina

  • Minimaal één Argentijnse speler
  • Squad rating moet minimaal 84 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 70 zijn

LaLiga

  • Minimaal één speler uit LaLiga
  • Squad rating moet minimaal 85 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 60 zijn

Te midden van alle FUTTIES-content begint EA Sports volgende week met de onthulling van FIFA 23. De nieuwste en laatste iteratie belooft een knaller te worden. Na de onthulling van de cover art wordt stapsgewijs meer duidelijk over het nieuwe voetbalspel.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.