Nieuws

Dit is de FIFA 22 Diaz FUTTIES SBC

FIFA 22 Virgil van Dijk ingame

De FIFA 22 Diaz FUTTIES SBC is nu beschikbaar. Dit is één van de eerste squad building challenges van de nieuwe promo. Weet je de uitdagingen te voltooien, dan heb je een uitstekende speler aan je selectie toegevoegd.

Naast alle spelers uit FUTTIES 'Best Of' batch 1 is het ook mogelijk om Luis Diaz aan je FIFA Ultimate Team toe te voegen. De middenvelder annex vleugelaanvaller kan op meerdere posities uit de voeten. Helaas behoort deze speler niet tot de meta in FIFA, maar wanneer je veel spelers uit de Premier Leauge en/of van de club Liverpool FC hebt, is dit een must-have.

De FIFA 22 Diaz FUTTIES SBC statistieken

Met Luis Diaz haal je snelheid in huis. De speler van Liverpool FC is met 99 pace razendsnel en speelt daarom ook op de LM-positie. Verder heeft de Colombiaan met deze verbeterde kaart 96 dribbling en 95 shooting. Ook zijn uithoudingsvermogen is uitstekend.

Daarnaast heeft Luis Diaz vijf sterren weak foot en vier sterren skill moves, dat laatste is één van de weinige minpunten van deze FUTTIES SBC. Futsheriff en spartanfut laten zien dat deze speler het best gelinkt kan worden met spelers uit de Premier League.

Zo voltooi je de Diaz FUTTIES SBC

Om de FIFA 22 Diaz FUTTIES SBC te voltooien, moet je drie teams opgeven. Dit gaat je volgens futbin.com ongeveer 260.000 tot 295.000 FIFA 22-coins kosten, afhankelijk van het platform waarop je speelt. Het is tot 22 juli mogelijk om deze squad building challenge te voltooien.

Liverpool FC

  • Minimaal één speler van Liverpool FC
  • Squad rating moet minimaal 84 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 70 zijn

Premier League

  • Minimaal één speler uit de Premier League
  • Squad rating moet minimaal 85 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 65 zijn

Squad rating

  • Squad rating moet minimaal 87 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 55 zijn

De FIFA 22 FUTTIES promo wordt de komende weken verder uitgebreid. Maar liefst vijf weken lang kunnen FIFA-fans genieten van de beste spelerskaarten uit het afgelopen seizoen van FIFA Ultimate Team.

Tot slot wordt FIFA 23 komende week onthuld. Deze onthulling vormt het startschot van de informatiestroom rondom de nieuwe voetbalgame van EA Sports.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.