Nieuws

FIFA 22 FUTTIES aangekondigd door EA Sports

FIFA 22 FUTTIES aangekondigd door EA Sports

De FIFA 22 FUTTIES promo is aangekondigd door EA Sports. Op Twitter heeft de ontwikkelaar van het populaire voetbalspel laten weten dat de fans kunnen stemmen middels de 'Player Pick'. De twee spelers met de meeste stemmen krijgen een FUTTIES squad building challenge.

Na vier weken is de Shapeshifters promo in FIFA Ultimate Team eindelijk afgelopen. Vele fans verlangen al een tijd naar de FUTTIES promo om spelers aan hun team toe te voegen. Op 13 juli kondigde EA Sports aan dat de geliefde promo ook dit jaar in FIFA actief is.

Wat is de FIFA 22 FUTTIES promo?

De FUTTIES promo is enkele jaren geleden in het leven geroepen om de campagne van het Ultimate Team seizoen te vieren. Dat is dit jaar niet anders. Tijdens de campagne krijgen de fans op bepaalde dagen de mogelijkheid om gebruik te maken van een Player Pick. Je krijgt een leenversie van de speler die je kiest en je brengt gelijk je stem uit op die specifieke speler.

De speler die uiteindelijk de meeste stemmen krijgt, krijgt een FIFA 22 FUTTIES SBC. Het is dan mogelijk om middels een squad building challenge een verbeterde kaart van deze speler te bemachtigen.

Verder verschijnt er binnen de promo ook een nieuwe kaart: Premium FUTTIES. Over de werking van deze kaart en hoe deze te bemachtigen zal zijn, wordt de komende week meer duidelijk.

Het ziet ernaar uit dat de FIFA 22 FUTTIES promo meerdere weken gaat duren. Hoe lang dit exact zal zijn, is niet duidelijk, maar wij gaan uit van vier á vijf weken.

Op dit moment is één van de laatste promo's in FIFA 22 actief. De voorbereidingen op de nieuwe Europese voetbalseizoenen zijn in volle gang en dat betekent dat we ons kunnen voorbereiden op de komst van FIFA 23. Dit zal de laatste FIFA-game zijn die door EA Sports wordt uitgebracht. In 2023 start de ontwikkelaar immers met EA Sports FC.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.