Nieuws

Dit is de FIFA 22 Lacroix FUTTIES SBC

Dit is de FIFA 22 Lacroix FUTTIES SBC

EA Sports heeft wederom een uistekende squad building challenge toegevoegd. Het is vanaf nu mogelijk om de FIFA 22 Lacroix FUTTIES SBC te voltooien. Deze goedkope center back past in bijna alle FIFA Ultimate Teams. Wij vertellen je alles wat je moet weten.

De FUTTIES promo domineert de FIFA-zomer. Al wekenlang zijn er verbeterde spelerskaarten te vekrijgen die al eerder dit seizoen voorbij zijn gekomen. Met de FUTTIES promo viert EA Sports het seizoen van FIFA Ultimate Team dat bijna ten einde komt. Naast de Lacroix FUTTIES SBC zijn ook tal van spelers binnen 'Best Of' batch 2 beschikbaar.

FIFA 22 Lacroix FUTTIES SBC statistieken

Maxence Lacroix is een razendsnelle centrale verdediger. De speler van Wolfsburg heeft 96 pace, waarmee het mogelijk is om de snelste aanvallers bij te houden. Verder heeft de Fransman 98 interceptions en 98 strength. Deze spelerskaart van Lacroix heeft een overall rating van 95.

Je linkt Lacroix bij voorkeur met Franse spelers of spelers van zijn club Wolfsburg.

Voltooi de FIFA 22 Lacroix FUTTIES SBC

Om de FIFA 22 Lacroix FUTTIES SBC te voltooien, hoef je maar twee teams inleveren. Deze squad building challenge is vrij goedkoop. Het kost je ongeveer 120.000 FIFA 22 coins, afhankelijk van het platform waarop je speelt. Het is tot en met 11 augustus mogelijk om deze squad building challenge te voltooien.

Frankrijk

  • Minimaal één Franse speler
  • Squad rating moet minimaal 83 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 70 zijn

Bundesliga

  • Minimaal één speler uit de Bundesliga
  • Squad rating moet minimaal 85 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 65 zijn

Gelijktijdig met de FUTTIES promo is EA Sports bezig met de onthulling van FIFA 23. De nieuwste iteratie wordt wereldwijd op 30 september gelanceerd. Er zijn meerdere FIFA 23 edities beschikbaar.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.