Nieuws

De nieuwe FIFA 22 SBC's van 11 juli: 85+ x5 en 82+

De nieuwe FIFA 22 SBC's van 11 juli: 85+ x5 en 82+

De nieuwe FIFA 22 SBC's zijn van start gegaan! Vanaf 11 juli om 19:00 is het drie dagen lang mogelijk om specifieke challenges te voltooien en daarmee verschillende beloningen te verdienen. Dit zijn onder andere vijf spelers met een 85+ rating of één speler met een 82+ rating. Laten we kijken wat je daarvoor moet doen.

Squad building challenges zijn een leuke manier om spelers aan je FIFA Ultimate Team toe te voegen. In sommige gevallen moet je een opdracht voltooien om één specifieke speler vrij te spelen. In dit geval is het vooraf niet duidelijk welke speler jij als beloning krijgt. Dat maakt deze FIFA 22 SBC extra spannend.

FIFA 22 SBC: 85+ x5 upgrade

Binnen deze squad building challenge moet je een team opgeven in ruil voor een pack met vijf 'rare gold' spelers met een rating van 85 of meer. De challenge hiervoor is niet al te lastig of te duur. Dit zijn de vereisten:

  • Minimaal één Team of the Season speler of een in in form
  • De squad rating moet minimaal 84 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 55 zijn

Volgens de cijfers op futbin.com gaat deze squad building challenge je tussen de 70.000 en 75.000 FIFA 22 coins kosten.

FIFA 22 SBC: 82+

De 82+ squad building challenge is wat makkelijker en goedkoper dan de bovenstaande uitdaging. Je moet ook hier een team opgeven. Weet je deze te voltooien, dan krijg één speler met rating van 82 of hoger. Je krijgt de keuze uit drie spelers. Dit zijn de vereisten:

  • Minimaal zes zeldzame spelers
  • Team chemistry minimaal 30
  • Speler level moet minimaal goud zijn

fifa-22-sbc-11-juli

Met het voltooien van deze FIFA 22 SBC's kan een aantal toffe spelers verdiend worden. Komende week gaat waarschijnlijk de FUTTIES promo van start binnen FIFA Ultimate Team. Dat is één van de laatste promo's voordat we ons kunnen opmaken voor de komst van FIFA 23.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.