Nieuws

EA Sports maakt de beste spelers van FIFA 22 bekend

EA Sports maakt de beste spelers van FIFA 22 bekend

EA Sports beoordeelt ieder jaar alle spelers voor de nieuwste versie van FIFA. Fans wachten altijd met spanning op de bekendmaking van de ratings. Vanaf gisteren kan het discussiëren weer beginnen, want de spelontwikkelaar heeft de ratings van de beste 22 spelers in FIFA 22 bekend gemaakt via Twitter.

Het afgelopen voetbalseizoen had veel verrassingen, zo wist Lille bijvoorbeeld de Ligue 1 te winnen en ging Chelsea er onverwacht met de Champions League-beker vandoor. Daarnaast maakten veel sterspelers transfers naar een andere club. Dit heeft ervoor gezorgd dat er de speler ratings ook flink veranderen. Wat die verandering precies zijn wordt in de loop van deze maand bekendgemaakt, tot aan de release van FIFA 22 op 1 oktober.

Beste spelers

Er zijn in deze editie van FIFA 11 spelers die een rating hebben van 90 of hoger.

De eerste twee zijn Ter Stegen en Neuer, zij hebben allebei een rating van 90 en zijn daarmee samen de op een na beste keepers in het spel.

Neuer en Ter Stegen player card

De twee keepers hebben gezelschap van Kane en Kante die ook allebei een rating van 90 krijgen. Kante is hiermee de beste verdedigende middenvelder in het spel, Kane moet inde spits nog twee supersterren voor zich dulden.

Kante en Kane player card

Oblak en Neymar Jr. zijn twee van de vijf spelers die een 91 rating krijgen, Oblak is hiermee de keeper met de hoogste rating in FIFA 22.

Oblak en Neymar player card

Mbappe en De Bruyne sluiten zich aan bij Oblak en Neymar, de vleugelaanvallers van PSG beginnen deze editie met dezelfde rating. De Bruyne is hiermee samen met Ronaldo, nummer vijf met een rating van 91, de beste speler in de Premier League.

Mbappe en De Bruyne player card

Top 3

De top 3 is voor het eerst in jaren veranderd. Ronaldo zakt weg naar een rating van 91 en moet die delen met vier andere spelers. Daarnaast haalt Lewandowski hem met een rating van 92 in. Hij claimt daarmee de tweede plek achter Messi, die weer op eenzame hoogte staat. De nieuwe aanwinst van PSG heeft als enige een rating van 93.

Messi, Lewandowski en Ronaldo player card

Beste Nederlander

Met een rating van 89 is Virgil van Dijk de Nederlandse speler met de hoogste rating. De speler is door veel blessureleed weinig in actie gekomen en heeft daarom een downgrade gekregen, ondanks die downgrade is van Dijk de beste centrale verdediger in het spel.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le Haen