Nieuws

Voltooi de FIFA 22 Zapata FUTTIES SBC

Voltooi de FIFA 22 Zapata FUTTIES SBC

Het is vanaf nu mogelijk om de FIFA 22 Zapata FUTTIES SBC te voltooien. De fysiek sterke spits heeft een verbeterde spelerskaart ontvangen. Met de Colombiaan voeg je een uitstekende speler toe aan je FIFA Ultimate Team. We vertellen je alles wat je moet weten.

De FUTTIES promo is in volle gang binnen FIFA Ultimate Team. In de laatste maanden van het huidige voetbalspel zijn er volop mogelijkheden om je sterrenensemble naar een nog hoger niveau te tillen. Naast het feit dat er tientallen spelers binnen 'Best Of' batch 2 te verkrijgen zijn, zijn SBC's een uitgelezen kans om populaire spelers te bemachtigen.

Hoe goed is de FIFA 22 Zapata FUTTIES SBC?

Het moge duidelijk zijn dat Duván Zapata een fysiek sterke spits is. De voetballer van Atalanta Bergamo is één meter en 89 centimeter lang en weegt ongeveer 88 kilo. Dit zien we terug in zijn statistieken. De Colombiaan heeft 99 jumping en strength. Verder is Zapata met 99 positioning en finishing de baas in de 'zestien'.

Naast dit alles heeft Zapata vijf sterren skill moves en vijf sterren weak foot. Weet je deze spits van goede voorzetten te voorzien, dan heb je een uitstekende speler aan Zapata.

Voltooi de Zapata FUTTIES SBC

Het voltooien van de Zapata FUTTIES SBC is vrij simpel. Je moet twee teams inleveren en dit gaat je, afhankelijk van het platform waarop je speelt, ongeveer 140.000 FIFA 22 coins kosten. Het is tot en met 7 augustus mogelijk om de squad building challenge te voltooien.

Serie A

  • Minimaal één speler uit de Serie A
  • Squad rating moet minimaal 84 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 70 zijn

Selectie (86 rating)

  • Squad rating moet minimaal 86 zijn
  • Team chemistry moet minimaal 60 zijn

Zoals het er nu voor staat, gaat de FUTTIES promo nog enkele weken duren. Ten tijde van deze promo gaat EA Sports door met het onthullen van FIFA 23, het nieuwste voetbalspel van de ontwikkelaar. FIFA 23 wordt wereldwijd om 30 september gelanceerd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.