Nieuws

FIFA 23 Career Mode trailer: dit zijn de nieuwe functies

FIFA 23 Career Mode trailer: dit zijn de nieuwe functies

EA Sports heeft de FIFA 23 Career Mode trailer gedeeld. In de trailer maken de fans kennis met een aantal nieuwe functionaliteiten. Player career personality, playable highlights en een nieuw menu moeten de liefhebbers van deze game modus weer een jaar vermaken.

Met de FIFA 23 Career Mode trailer geeft EA Sports een gevolg aan de reeks onthullingen rondom FIFA 23. Vandaag wordt Career Mode uitgelegd en de komende dagen kunnen we meer informatie over FIFA Ultimate Team verwachten.

Dit is FIFA 23 Career Mode

FIFA 23 Career Mode wordt met een aantal vernieuwende functionaliteiten verrijkt. Één van de 'features' is player career personality. Dit is een manier om het karakter van je speler te vormen. Er zijn drie verschillende typen: maverick, virtuoso en heartbeat.

Spelers die niet altijd in staat zijn om de volledige wedstrijden te spelen, kunnen in FIFA 23 Career Mode gebruik maken van playable highlights. Dit biedt de mogelijkheid om aan de belangrijkste momenten in een wedstrijd deel te nemen. De ontwikkelaars zien het als een middenweg tussen de wedstrijd compleet spelen of simuleren.

Tot slot slot gaat het menu dit jaar op de schop. EA Sports laat weten dat spelers veel tijd doorbrengen in het menu. Niet om te navigeren, maar om actief bezig te zijn met het managen van je club. Naast de bovengenoemde functionaliteiten hebben de ontwikkelaars nog meer te bieden. Wat dat precies is, zie je in de bovenstaande video.

FIFA 23 wordt wereldwijd op 30 september uitgebracht. EA Sports' nieuwe voetbalgame is op alle gangbare platformen te spelen. Er zijn verschillende FIFA 23 edities beschikbaar.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.