Nieuws

Gerucht: FIFA 23 x Marvel crossover aanstaande

Gerucht: FIFA 23 x Marvel crossover aanstaande

FIFA 23 krijgt mogelijk een Marvel crossover. Op sociale media gaan vermeende officiële screenshots met een hint naar deze samenwerking rond. Ontwikkelaar EA Sports heeft dit gerucht nog niet bevestigd. Het gaat vermoedelijk om een samenwerking omtrent cosmetische voorwerpen in het voetbalspel.

Crossovers zijn niets nieuws in de wereld van gaming. Fortnite en Call of Duty gingen de laatste jaren immers meermaals samenwerkingen aan, in de hoop unieke content voor hun spelers te creëren. Dat ook EA Sports met FIFA 23 aan deze trend wil deelnemen, is opmerkelijk te noemen.

FIFA 23 Marvel Heroes

Met FUT Heroes viert EA Sports de meest memorabele spelers uit de voetbalgeschiedenis. De verbeterde spelerskaarten van FUT Heroes staan symbool voor een uniek moment dat deze spelers populair heeft gemaakt bij de fans.

De gedeelde afbeelding doet vermoeden dat sommige spelers een FUT Heroes kaart met een Marvel thema krijgen. De bestaande Heroes gaan gepaard met superheld-achtige ontwerpen. Een FIFA 23 Marvel Heroes promo lijkt daarom geen gek idee.

FUT Heroes hebben een speciale chemie die verbonden is aan de competitie waarin zij hun memorabele moment beleefden. Daarnaast hebben deze spelers ook de reguliere landenlink.

Hoewel een FIFA 23 Marvel Heroes promo aannemelijk lijkt, gaat het hier slechts om een gerucht. Deze berichtgeving moet daarom met een korreltje zout genomen worden. Een eventuele bevestiging zal op de officiële kanalen van EA Sports verschijnen.

FIFA 23 wordt wereldwijd op 30 september gelanceerd. Het nieuwe voetbalspel is voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Stadia en Nintendo Switch verkrijgbaar.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.