Nieuws

EA Sports toont de FIFA 23 reveal trailer

EA Sports toont de FIFA 23 reveal trailer

EA Sports heeft zojuist de FIFA 23 reveal trailer gedeeld. De eerste beelden tonen kort wat de fans komend jaar van hun favoriete voetbalgame kunnen verwachten. FIFA 23 wordt wereldwijd op 30 september gelanceerd en is vanaf nu te bestellen op een platform naar keuze.

Twee dagen na te onthulling van de FIFA 23 cover art met Kylian Mbappé en Sam Kerr krijgen we eindelijk de eerste beelden te zien. EA Sports claimt dat FIFA 23 de 'grootste FIFA ooit' gaat worden.

Features en game modi in de laatste FIFA

De FIFA 23 reveal trailer kondigt de komst van features als cross-play en Hypermotion 2.0 aan. De komende weken worden de belangrijkste onderdelen van het nieuwe voetbalspel in aparte berichtgevingen onthuld.

De feature Hypermotion 2.0 komt uitgebreid aan bod binnen de reveal trailer. Deze vernieuwde technologie moet de spelers van meer animaties voorzien en het spel realistischer maken. Hypermotion 2.0 maakt naar verluidt gebruik van camera's in stadions, waardoor bewegingen nog beter opgevangen kunnen worden.

In de FIFA 23 reveal trailer schenkt EA Sports aandacht aan de introductie van het vrouwenvoetbal binnen de FIFA-reeks. Een aantal van de beste vrouwencompetities is speelbaar in FIFA 23.

Met FIFA 23 komt een tijdperk ten einde. EA Sports en de voetbalbond FIFA scheiden immers hun wegen. Volgend jaar brengt de ontwikkelaar een nieuwe game met alle vertrouwde game modi onder de naam EA SPORTS FC uit. De FIFA zegt de huidige FIFA-reeks voort te zetten met behulp van andere studio's.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.