Nieuws

Alles over de FUT 23 Pre-Season promo in FIFA 22

Alles over de FUT 23 Pre-Season promo in FIFA 22

De FUT 23 Pre-Season promo in FIFA 22 is nu live. Dit heeft EA SPORTS via Twitter bekend gemaakt. Na een vertraging van enkele uren is het nu mogelijk om met de uitdagingen aan de slag te gaan. Wij vertellen je alles wat je moet weten.

In deze allerlaatste promo van het jaar kun je beloningen voor FIFA 23 verdienen. De start van het FIFA Ultimate Team-seizoen in het nieuwe voetbalspel is nog maar een maand van ons verwijderd. Weet je Pre-Season optimaal te benutten, dan ga je in de nieuwste iteratie goed van start.

Welke FIFA 23 rewards zijn er te verdienen?

Binnen de FUT 23 Pre-Season promo heb je dus de mogelijkheid om beloningen voor FIFA 23 te verdienen. Denk hierbij aan player loan items, packs en consumeables. Elke week zijn er nieuwe beloningen te verdienen. Deze zullen in-game worden aangekondigd.

De eerste beloningen zijn te verdienen met de 'Live FUT Friendly Objective Rewards'. Voltooi de doelstellingen (deze zijn in-game te vinden) om de volgende beloningen voor FIFA 23 vrij te spelen.

  • Drie rare gold Serie A spelers
  • Drie rare gold LaLiga spelers
  • Drie rare gold Ligue 1 spelers
  • Drie rare gold Premier League spelers
  • Drie rare gold Bundesliga spelers

Verder is het ook mogelijk om squad building challenges te voltooien. Deze uitdagingen worden elke 48 uur vernieuwd en leveren de zogeheten 'FUT 23 Warm-Up Pack' op. Daar zit het volgende in:

  • Gold rare player contracts (x5)
  • Twee rare gold player packs

FIFA 23 wordt wereldwijd op 30 september uitgebracht. EA SPORTS' nieuwe voetbalspel is beschikbaar voor de Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Stadia en Nintendo Switch. Gamers hebben de keuze uit één van de twee FIFA 23 edities.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.