Nieuws

Dit is FUT 23 Pre Season Squad 2 in FIFA 22

Dit is FUT 23 Pre Season Squad 2 in FIFA 22

EA SPORTS heeft zojuist FUT 23 Pre Season Squad 2 bekend gemaakt. Daarmee geeft de ontwikkelaar een vervolg aan de huidige promo in FIFA 22. De lancering van de nieuwste iteratie laat niet lang meer op zich wachten. Weet jij de laatste weken goed te benutten?

De FUT 23 Pre Season promo stelt je in staat om beloningen voor FIFA 23 vrij te spelen. Zo bieden de ontwikkelaars iedereen de mogelijkheid om knallend van start te gaan binnen het nieuwe seizoen van FIFA Ultimate Team.

FUT 23 Pre Season Squad 2

Via Twitter heeft EA SPORTS FUT 23 Pre Season Squad 2 bekend gemaakt. Het betreft een selectie van de beste spelerskaarten van het afgelopen seizoen. Spelers als Ronaldo, Messi en Mbappé maken hier onderdeel van uit.

De komende weken is het mogelijk om doelstellingen te behalen en squad building challenges te voltooien. Daarmee verdien je verschillende beloningen, zoals verbruiksitems, spelerspakketen en meer. Elke week zijn er nieuwe uitdagingen beschikbaar.

Beloning voor Live FUT Vriendschappelijk is het Kickstarterpakket. Dit bestaat uit drie zeldzame gouden Nederlandse, Engelse, Argentijnse, Portugese en Duitse spelers. Voor het voltooien van squad building challenges ontvang je een Opwarmpakket. Dit bestaat uit een Standaard Icon-leenspelerpakket (vijf wedstrijden) en twee keer een zeldzame gouden spelerspakket.

EA SPORTS heeft laten weten dat alle verdiende beloningen uiterlijk 13 oktober 2022 worden toegekend. De beloningen kunnen alleen meegenomen worden binnen hetzelde platform.

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.