Nieuws

Deze Icons zitten niet meer in FIFA 23

Deze Icons zitten niet meer in FIFA 23

FIFA Icons zijn misschien wel de populairste kaarten van Ultimate Team en veel spelers kunnen niet wachten tot ze met hun favoriete vedette kunnen spelen. EA Sports heeft al bekend gemaakt een aantal nieuwe Icons toe te voegen aan FIFA 23 en daarnaast zijn er ook een hoop nieuwe FIFA 23 Heroes kaarten onthuld.

Echter beweerd de betrouwbare leaker FUT Donk dat er ook een aantal icons geen onderdeel uit gaan maken van FIFA 23 Ultimate Team. Donk deelde via Twitter een lijst met Icons die nog wel in FIFA 22 zaten, maar hoogstwaarschijnlijk niet meer in FUT 23.

Deze Icons zitten niet meer in FIFA 23

In de lijst die FUT Donk deelde, zitten een aantal opvallende namen. Zo werden Iker casillas en Cafu bijvoorbeeld pas in FIFA 22 toegevoegd. Het lijkt erop dat EA de rechten voor deze spelers kwijt is geraakt.

Een andere opvallende naam, en misschien wel de beste icon in deze lijst, is natuurlijk Diego Maradona. Maradona werd tijdens FIFA 22 uit packs gehaald, nadat er een Juridisch conflict ontstond tussen EA en een derde partij. Het was toen nog niet duidelijk of Maradona wel terug zou keren in FIFA 23, maar die kans lijkt nu een stuk kleiner.

Fut Donk geeft wel aan dat het nog niet duidelijk is of deze Icons definitief uit FIFA zijn verwijderd, of dat ze op een later moment terug keren.

Dit zijn alle Icons die naar verluidt niet meer in FIFA 23 zitten:
➖ Iker Casillas
➖ Maradona
➖ Cafu
➖ Deco
➖ Baggio
➖ Giggs󠁧󠁢󠁷
➖ Guardiola
➖ Overmars
➖ Inzaghi

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann