Artikel

De beste keepers voor FIFA 23 Ultimate Team

De beste keepers voor FIFA 23 Ultimate Team

De beste FIFA 23 keepers kunnen je letterlijk uit een penibele situatie redden. In het voetbalspel zijn de sluitposten misschien niet de meest belangrijke spelers, maar je moet het belang ervan zeker niet onderschatten. Wij nemen een aantal uitstekende opties met je door.

Vanaf 30 september zijn gamers en voetballiefhebbers in de ban van FIFA 23. Met name FIFA Ultimate Team, de meest gespeelde game modus, is populair. Logisch, want ontwikkelaar EA SPORTS weet een uitstekende link met de echte voetbalwereld te leggen. Men kan met de FIFA 23 Web App en Companion App zelfs op ieder moment van de dag met de game aan de slag.

Voor wie op zoek is naar een compleet starter team in FIFA 23 Ultimate Team hebben wij een artikel geschreven. In dat artikel nemen we een aantal teams met je door die in de eerste weken en maanden relatief gemakkelijk te verkrijgen zijn.

De beste FIFA 23 keepers

De absolute topkeepers zijn in FIFA Ultimate Team best prijzig. Mocht je voldoende FIFA 23-coins hebben, dan zijn deze spelers zonder twijfel de moeite waard. Maar, niet iedereen is zo vermogend binnen FIFA 23. Daarom hebben wij keepers van verschillende prijsniveaus geselecteerd.

Manuel Neuer - 90

Manuel Neuer is één van de beste keepers in FIFA 23. Het voordeel dat deze Duitser met zich meebrengt, is het feit dat hij aardig mee kan voetballen. Hij heeft namelijk 91 passing. Fysiek is de keeper van FC Bayern München één van de sterkste spelers.
fifa-23-keepers-manuel-neuer Bron: ea.com

Gregor Kobel - 83

Een iets goedkopere optie is Gregor Kobel. De keeper van Borussia Dortmund is een uistekende optie voor de eerste weken en maanden van het voetbalspel. Wij hebben deze speler dan ook opgenomen in één van onze starter teams. Kobel is met een algemene rating van 83 een prima sluitpost.
fifa-23-keepers-gregor-kobel Bron: ea.com

Emiliano Martinez - 84

Emiliano Martinez is de keeper van Aston Villa FC. Mocht je enkele spelers uit de Premier League in je team hebben, dan is de Argentijn een uitstekende optie. Martinez blinkt nergens in uit, maar heeft over het algemeen degelijke statistieken. Waarschijnlijk gaat deze sluitpost je geen wedstrijden kosten.
fifa-23-keepers-emiliano-martinez Bron: ea.com

Marc-Andre Ter Stegen - 88

Marc-Andre ter Stegen is een prima keeper voor zij die wat meer FIFA 23-coins hebben, maar niet de hoofdprijs voor spelers, zoals Manuel Neuer willen betalen. Deze Duitser is de keeper van FC Barcelona en heeft uitstekende reflexen. Ook kan hij met vier sterren weak foot zijn verdedigers zonder problemen bereiken. Het enige nadeel aan deze keeper is het feit dat hij relatief traag is.
fifa-23-keepers-ter-stegen Bron: ea.com

FIFA 23 Icons: keepers

FIFA 23 Icons behoren tot de beste spelers van het voetbalspel. Ontwikkelaar EA SPORTS brengt met deze speciale spelerskaarten een ode aan de carrières van de beste voetballers aller tijden. Icons zijn over het algemeen enorm prijzig, maar mocht je het geld ervoor over hebben, dan kun je de volgende keepers overwegen:

  • Iker Casillas
  • Edwin van de Sar
  • Petr Cech
  • Peter Schmeichel
  • Lev Yashin

Met alleen een goede keeper ga je het niet redden in FIFA 23 Ultimate Team. Daarom hebben wij ook de beste aanvallers, middenvelders en verdedigers voor je op een rij gezet. Daarnaast is het belangrijk dat je de één van de beste opstellingen gebruikt om je tegenstander op tactische wijze te overklassen.

Het is natuurlijk mogelijk dat je het niet zien zitten om één van bovenstaande keepers aan je droomelftal toe te voegen. Zorg er dan in ieder geval voor dat je bij het maken van een keuze rekening houdt met de volgende statistieken:

  • Duiken
  • Reflexen
  • Positionering
  • Lengte

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Vergeet vooral niet de verschillende promo's binnen EA SPORTS' voetbalspel in de gaten te houden. Team of the Week introduceert bijvoorbeeld elke week verbeterde spelerskaarten van voetballers die de voorgaande week op de echte velden uitstekend gepresteerd hebben. Deze promo's leveren soms buitenkansjes op.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.