Video

KPN komt met Road to GOAT

Bondscoach van E_Oranje Koen Weijland en YouTuber Raoul de Graaf presenteren komende tijd een zesdelige YouTube-serie genaamd KPN Road to GOAT.

In deze serie gaan Koen en Raoul op zoek naar de FIFA GOAT 2021 (Greatest Of All Time) binnen de eDivisie en E_Oranje community; een FIFA-fan in alle opzichten. In de serie worden zes talenten doormiddel van Reality Battles en FIFA challenges getest op verschillende GOAT-aspecten: fysiek, mentaal vaardigheden, entertainment en kennis. Koen en Raoul zoeken het totaalplaatje. Want naast een goede gamer is een GOAT ook een fantastische entertainer en weet hij of zij om te gaan met een bal.

“Esports en gaming zijn de snelst groeiende sport communities in de wereld. Met ons supersnelle 5G- en glasvezelnetwerk is KPN hét netwerk voor gamend nederland”, aldus Mark Versteegen, directeur sponsoring bij KPN. “KPN Road to GOAT is een verlengstuk van onze bestaande partnerships met de KPN eDivisie en E_Oranje van de KNVB. Daarnaast een prachtige uitbreiding op het succesvolle KPN YouTube Format Legends of Gaming en onze steun aan het Nederlanse Rocket League-team.”

KPN is al jaren intensief betrokken bij het Nederlandse voetbal als sponsor van de Eredivisie en de KNVB. Zij steunen de sport in de volle breedte, van de Eredivisie, Oranje en de Leeuwinnen tot de lokale amateurverenigingen. Ook sponsoren zij de eDividie en E_Oranje. KPN weet zich te binden aan gamend Nederland. Eerder maakte zij een exclusieve game-deal bekend met Microsoft. Met deze samenwerking wordt cloud gaming dienst van Microsoft gepromoot.

De serie KPN Road to GOAT is vanaf 31 mei elke week te zien op het YouTube kanaal van KPN. Voor KPN klanten is Road to GOAT ook te bekijken op tv-kanaal 41.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen